Bakteria - super wieści. Oby maleństwo rosło zdrowo
Madzioczek, shy - ja tez mam wrażenie, że mi brzuch wypycha, ale tylko wieczorami. Rano jest 'normalnie'
Ella1 - za fajnie by było gdyby ten pierwszy trymestr mijał po 2 tygodniach

. Niestety swoje przejśc trzeba.
Kruczka - Ja znam taka parę, która co tydzień w kościele siedzi w 1 ławce. Należą do ruchu CL komunia i wyzwolenie. Ogólnie bardzo pobożni. Ogólnie cała rodzina tej znajomej bardzo religijna. Zawsze mi się kojarzyli z taką parą wyznającą zasadę: seks dopiero po ślubie.. i co? Ślub zaplanowany na wrzesień, a tu się okazuje, że pani młoda w 6m ciąży. Oczywiście szła do ołtarza z brzuchem. A żeby było jeszcze lepiej to się okazało, że jej brat 'wpadł' ze swoją dziewczyną i na początku listopada kolejne wesele - też z ciężarna panią młodą w 6m ciąży

. A dzieci mają na imię Karol, Józef (jak Karol Wojtyła i Józef Ratzinger), a drugie Paweł (jak Jan Paweł II). Ogólnie zakręceni sa.
Nie masz się więc czym przejmować. U Ciebie raczej brzucha nie będzie widać. Przecież to dopiero będzie 2 miesiąc. A z tym piciem to dziewczyny dobrze pisały. Za zwyczaj przy parze młodej stoi butelka wódki z wodą

. Gdyby tak para młoda piła z każdym kto się przypałęta to by po 3h już padła
Kurcze mój młody właśnie walnął 3 kupę dzisiaj :/.. jak nic idą piątki, bo marudzi bardzo dzisiaj :/