reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zonqu bardzo mi przykro z powodu babci. Duzo zdrowia dla was wszystkich.

Co do glukozy ja mialam na czczo 72 po dwóch godzinach 75. Siedzialam cały czas, nigdzie się nie ruszalam.

Co do całej tej sytuacji, to nie mam pojęcia czego ta laska chciala, mowila ze do niczego nie doszło, ze sa tylko kolezenstwem. I zeby to mi powiedziec musiala przyjechac? Dziwne... pogadam z moim m, zobaczymy co on ma mi do powiedzenia.

reklama
Witam środowo, poświątecznie, w Nowym Roku

...czy Wy musicie tyle skrobać??? :dry: teraz po świętach mam nadzieję być na bierząco, aczkolwiek jeszcze trochę czasu potrzebuję, muszę w tym tygodniu remanent zrobić...

jeżeli chodzi o wyprawkę to ciuszki już mam wszystkie, ostatnie zamówiłam i czekam, najgorzej z wózkiem, bo zupełnie nie mam pojęcia co zrobić, chyba zwyczajnie poczekam jeszcze :sorry2:

zdrówka dla chorowitków i miłego dnia wszystkim

Dzień dobry dziewczynki :)

ankzoc trzymam kciuki za wyniki glukozy, ja wybieram się na badanie jutro, albo w piątek- już nie mogę się doczekać :baffled:
mardan porozmawiaj z mężem, wiem, że będzie to ciężkie, ale jesteście małżeństwem i niedługo zostaniecie rodzicami, na pewno bardzo się kochacie, więc musicie walczyć o tą miłość. Wierzę, że wszystko się ułoży, przede wszystkim szczera rozmowa i dajcie sobie czas.
mamakruszynki mam nadzieję że dochodzicie już do siebie, dużo siły i zdrówka!
tiramissu śliczny sen, ja to ostatnio same koszmary i problemy ze snem :(
zonqa współczuję, mam nadzieję, że babcia poczuje się lepiej, zdrówka dla Fifka

Ja zabieram się za nadrabianie pozostałych wątków, zwłaszcza wyprawkowego, bo nic jeszcze nie mam a to chyba już najwyższy czas żeby powoli się za to zabierać
Miłego dnia kwietnióweczki!!!

witam w Nowym Roku!

madan- trzymaj się kochana, dużo cierpliwości i mądrości będzie potrzeba, żeby taki problem rozwiązać

a ja sobie leże (oczywiście), wybieram się dzisiaj na wizytę do mojej ginki, mam nadzieję, że nie skieruje mnie do szpitala jeszcze

Adas o dziwo lecial do przedszkola zadowolony. zreszta jak dotad nie bylo dnia by nie chcial isc wiec luzik :) Ja dzisiaj nioc nie robie , posprzatane jest, obiad u mamy dzisiaj jemy wiec sie leeeeeeeeeeenie ile wlezie:)

maly skacze i juz 2 raz czkawke zaliczyl :D

tiramisu - mi zrobily i staly nade mna, jak wyciagnelam cytryne to mnie zjobkaly i nie pozwolily wcisnac :/ ja mialam po 2 godz badane u mnie na czczo 87 po 2 godz 92 wic idealnie. w pierszej ciazy mialam 2 razy badanie bo za pierwszym wyszla nietolerancja (152) ale po 2 badaniu mialam 135.

wizyte mam 7 mam nadzieje ze wszystko ok :) ja sie tylko martwie o szyjke (jak na razie bylo ok) ale w poprzedniej ciazy w 26 tyg juz rozwarcie mialam i podtrzymywali ciaze, potem pessar zalozyli no i urodzilam na koniec 38tc i teraz powiedzial ze tez moge miec problem dlatego trzeba pilnowac.

reklama
Hej Kobietki - trochę mnie nie było, bo rzuciliśmy się w wir przygotowywania pokoiku dla maleństwa:-D. Współczuję chorobowych i wypadkowych przeżyć świątecznych. Szwagierka i jej rodzina załapała jakiegoś wirusa, haftowali wszyscy po kolei, ale mi i rodzinie męża udało się jakoś nie zarazić. Uff

Życzę Wszystkim cudownego i pełnego pozytywnych wrażeń roku 2013:-).

madan - popieram Twoją postawę, niech on się wykaże. Musi jednak wiedzieć, o tych smsach i rozmowie z tą kobietą. Powiedz to krótko, zwięźle i na chłodno (chyba jest niewielu mężczyzn na którymi można przeprowadzić "długą rozmowę"), kończąc tym jakie są Twoje oczekiwania. Ja z tą kobietą już bym nie rozmawiała i tak prawdy nie ustalisz, a tylko masz mętlik. Tak de facto to nie słowa, a czyny i jego postawa wobec Twojej osoby powinny być dla Ciebie decydujące. Trzymam kciuki za satysfakcjonujące dla Ciebie rozwiązanie;-)

A tak z innej beczki - czy ja mogą malować ściany w pokoju dzięcięcym - kupiłam maseczki, tylko nie wiem czy to wystarczające??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry