reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja na glukozę wybieram się dopiero w przyszłą środę ale mam tylko 50 więc nie będzie tragedii przynajmniej mam taką nadzieję

Madan szczera rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa i twardo postawiona sprawa wiem że to trudne ale warto o swoje walczyć. Życzę Ci wytrwałości i pomyślnie rozwiązanej sprawy

reklama
Witam się prawie w południe. Rano byłam na wizycie- opisałam w odpowiednim wątku. Jak przyszłam, to dostałam takiego powera, że wysprzątałam lodówkę, a następnie całą kuchnię i tyle z mojego powera :-D Ogólnie, to nic mi się nie chce, czekam tylko jak się ugotuje jedzenie dla psa i chyba sie położę, muszę odespać spanie z mężem :-D pół roku jest na wyjazdach, wpadał tylko na weekend i teraz na święta, a ja odzwyczaiłam się spać z nim, choć łóżko mamy wielkie 220/220 :szok: aż strach pomyśleć, że szanowny kolega małżonek za dwa dni wraca na stałe :-D:-D:-D Chyba nadmucham mu materac...

Lepiej nie maluj pszczółka, takie rozciąganie w górę jest niebezpieczne- moja babcia za młodu malowała dom w ciąży i poroniła, a raczej wywołała przedwczesny poród- w 8 miesiącu- a że mieszkała na wsi dawno temu, to nie udało się dziecka odratować. Może to i stara historia bez porównania do współczesnych czasów, ale lepiej na zimne dmuchać.

co do farb ja używam tylko Beckersa lateksowe mają atest i są bezpieczne zarówno dla ciężarnych jak i dla dzieci...nic nie śmierdzi, tego samego dnia spokojnie można spać w tym pomieszczeniu :tak: ale jeśli chodzi o malowanie w ciąży to rzeczywiście też darowałabym sobie, chyba, że wałek na "przedłużczce"

reklama
Witajcie Noworocznie;))))

majra jak dobrze, ze dzidzia ciagle mieszka w brzuszku, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie, daj koniecznie znac jak poszla wizyta.

pscolka my wlasnie juz 3 pokoje odmalowalismy, bo w kwietniu czasu nie bedzie, a jak sie dziecko urodzi do wpierw do Pl jedziemy a pozniej w listopadzie Wlochy, wiec my tam malujemy teraz. Ty absolutnie nie mozesz rozciagac sie w gore i machac rekoma(wieszac firam tez za bardzo nie powinnysmy), moze to powodowac przedwczesny porod. Nadzoruj meza i tez nie nos za duzo.

U mnie pada, ale i tak wyebiram sie do sklepu po wozeczek hehe:))) A w sobote mam kontrole mojej szyjki, troszke sie boje, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze...

Czy ktos oglada Downton abbey? Zakochalam sie w tym serialu:))))

No i porzebuje pomocy-szukam sprawdzonego przepisu na pyszny tort na nasza rocznice poznania sie z mezem:)))Pomocy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry