reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Lena nie chce cię martwić ale ja nie tak dawno straciłam ciązę poszłam do szpitala z plamieniami i z bólem brzucha takimi partymi plamiłam przez 5 dni i beta z 900 spadła o10mniej a ja dalej plamiłam w 6 i 7 dniu już dostałam mocnego krwawienia.Plamienie w ciąży nie prowadzi do niczego dobrego nie stety lepiej przygotować się na najgorsze a potem ewentualnie się miło zaskoczyć pozdrawiam i siły dużo życze

reklama
Zrobiłam test.
Pozytywny, ale tak samo jak i był 6 dni temu z tej samej firmy :(
Fakt, że robiłam po południu i to 2 godziny po ostatniej wizycie w toalecie, ale uważam, że tak czy siak krecha powinna już dawno być taka jak kontrolna, a nie jest :(
Ja nastawiam się już na najgorsze żeby oszczędzić sobie morza łez w poniedziałek.
Zresztą tyle już wypłakałam, że chyba nie mam już więcej łez :(
Tylko pustka.
Wyłączam się na razie z forum..
Odezwę się w poniedziałek choć już wiem jakie to będą wieści :cry:

A co do bóli to nie boli mnie kompletnie nic. Ani brzuch ani dół pleców... ale to pewnie kwestia dnia:-(

Witam was laseczki i nowe dziewczyny:-D
lenko
kochanie będzie dobrze :tak: odezwiesz się do nas w poniedziałek i powiesz że jest wszystko dobrze zobaczysz :tak:
Ella oj cisza może dziewczyny odpoczywają :-D
Bakteria ja też tak myślę to dopiero początek powoli nas przybędzie :tak:
Dziewczyny u mnie dziś sikanie na potęgę jeszcze trochę a przeniosę się do łazienki i niby nie wiele piję szału dostanę :eek:. Po za tym zbieram śmieci i jadę na mazury mam nadzieje że tym razem obędzie się bez niespodzianek :tak:. Do jutra wieczora buziaki :tak:
p.s jadę zasikać mazury

Lenka czekamy na dobre wieści w poniedziałek!! Ja wierzę, że będą dobre!! :tak:
pscółka witaj i gratuluję fasolki :-)
Neli ja sikam chyba co 20 min...:szok: Dzisiaj na spacerze po kniejach nad jeziorem musiałam skorzystać z wc w krzaczkach...:zawstydzona/y:

ale tu cisza!:)

co do siusiania to i ja siusiam co chwile coraz gorzej z tym u mnie mam nadzieje ze niedlugo to ustapi:) no i czuje sie czesto taka ''przepelniona,najedzona i brzuch mi wywala do przodu... pomimo tego ze niejadlam np. albo jadlam malutko :tak:

ladies u mnie już wszyscy widzą ciążę :szok: że niby inaczej wyglądam...hmm...ja tam nie widzę różnicy:no: Fakt czuję się inaczej, a ból krzyża mnie wykańcza:tak:

Hej,

nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale u mnie pierwszym objawem było... zaparcie, potem drażliwość piersi, częste sikanie, a teraz to boli jak na @ tylko bez krwawienia, niestety Nospa niezbyt mi pomaga, co mnie deczko przeraża, bo wizyta u gina dopiero za 2 tygodnie :-(
Szczerze powiedziawszy nastawiałam się na uwolnienie od horroru okresowych boleści, a tu surprise.
Czy Wam też wyszły na podbrzuszu żyły?

Dzień dobry kwietnióweczki:-) U mnie wszystko ok, tylko non stop latam sikać! Dzisiejsza nocka trochę dała mi popalić - brzusio nieźle dokuczał (ale to chyba na zaparcia, bo po porannej toalecie wszystko ustąpiło. Troszkę tylko mnie "nęci", nie wiem czy to początek tych słynnych mdłości? Oby nie:szok:
pscółka ja tam żadnych żył nie mam, brzusio niby bez zmian, tylko troszkę czuję się taka napompowana. Ale waga stoi w miejscu, nawet schudłam 1 kg (choć staram się karmić moja fasolkę). Co do tych boleści, to jak widać nie jesteś sama!:-(

Buziaki dla WAS dziewczyny:-)

Dzień doberek :-)
Kwietniówki nadal na wakacjach jak widzę:-D Pisać nie spać!:-D
U mnie podobnie jak u Was- też latam siku co chwila i jestem koszmarnie nie wyspana. Wczoraj w dzień kimałam, dziś tez padłam na godzinę w południe. Niebywałe- ja nigdy nie śpie w dzień;-) Brzuch już nie boli tj w piątek ale co jakies czas przygniecie lub ukłuje po bokach:sorry2: Mdłości jeszcze nie mam ale zaczynają mi śniadania nie smakować:dry:
Miłego dzionka Mamuśki!

Witaj pscólka!:tak:

Lena- jestem z Tobą myślami i wciąż nie tracę nadziei choć wiem, że czekamy na cud...3maj sie mocno!

reklama
ladies u mnie już wszyscy widzą ciążę :szok: że niby inaczej wyglądam...hmm...ja tam nie widzę różnicy:no: Fakt czuję się inaczej, a ból krzyża mnie wykańcza:tak:
ja sie jeszcze zabardzo nikomu nie chwalilam..!:) poczekam do wizyty u lekarza, we tylko siostra moja i kolezanka, po mnie nic nie widac chyba..:D jedynie moze lekkie zmeczenie i cere mam brzydka ogolnie lapia mnie czasem jakies dziwne uczucia tylu zgaga.. ale naszczescie nie jest to czeste

brzuchol mnie juz nie boli..:) czasem cos zakluje. chwilowo delikatnie poboli.... tak sobie mysle ze to chyba dobrze?:)

dziewczyny powiedzcie jak to jest bo nya suwaczku pisze ze w 4 tyg nastepuje zagniezdzenie... myslalam ze test pozytywny ciazowy wychodzi tylko wtedy gdy juz zarodek sie zagniezdzil....??!!mi wyszedl test pozytywny 2 dni przed spodziewana@

jak to jest???

bola was (.)(.)??? mnie wogole

Ostatnia edycja:
Do góry