Ella1
Fanka BB :)
Królewna dla mnie to jest kompletnie nielogiczne- dzwoniłam dziś do tej mojej baby gin, bo myślałam, że sie pomyliła na recepcie, ale ona nie- ze nie może mi wypisac refundowanej luteiny w tak poznej ciazy bo jak ja skontroluja to karę dostanie
- a ja jej na to że jakim cudem dwoch lekarzy w szpitalach na IP mogło? Ona, że nie wie, ale ona nie może bo takie zalecenia od nfz czy coś. No i masakra. Drobna różnica 12 lub 120zł na miesiąc za luteinę

I nie bardzo wiem co robić
Przecież nie będę jeździć na IP tylko by dostac recepte na refundowana luteinę
Porąbane to wszystko
Dorotka- ja też się ciesze, że było mi dane tyle czasu małej poświęcić...szkoda, że druga córcia już tego nie dostanie aż tyle bo niestety czas zacząć wreszcie na nowo na rynek pracowy się wepchać
- a ja jej na to że jakim cudem dwoch lekarzy w szpitalach na IP mogło? Ona, że nie wie, ale ona nie może bo takie zalecenia od nfz czy coś. No i masakra. Drobna różnica 12 lub 120zł na miesiąc za luteinę

I nie bardzo wiem co robić
Przecież nie będę jeździć na IP tylko by dostac recepte na refundowana luteinę
Porąbane to wszystko
Dorotka- ja też się ciesze, że było mi dane tyle czasu małej poświęcić...szkoda, że druga córcia już tego nie dostanie aż tyle bo niestety czas zacząć wreszcie na nowo na rynek pracowy się wepchać