reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

reklama
madan to ja mam wtedy wizytę u mojego nowego/starego gina (bo będę już u rodziców) - na pewno nie zapomnę i będę ci wysyłać pozytywne fluidy:tak:

Bishopka super ta myszka
Nef cesarka 22 marca czyli za 2 tyg :)
wow ty juz tuz tuz
Mój mąż dorobił (ale to brzmi dwuznacznie :-D) myszkę minnie do literek :-)
Zobacz załącznik 543984
W rzeczywistości wygląda o niebo lepiej :happy2:
super to wyglada wogóle to imie mi sie podoba jakies czas temu miałąm sen ze atakuje meza ze nie mamy imienia dzidzi naszej a on trzeba sie zastanowic jak ta nasza Hania bedzie miałą na imię :szok: nie wiem skad to imie we snie bo normalnie brałam pod uwage inne

Ostatnia edycja:
KARA ZA GRZECHY,
tym razem obżarstwa :( jej tak mi się zachciało sałatki jarzynowej, że zrobiłyśmy. no i mnie teraz zgaga męczy tak sie objadałam :zawstydzona/y:. Torbę wstępnie naszykowałam, jeszcze trzeba dołożyć co nieco...i do dużej torby przepakować :-)
a jutro mąż będzie miał ciężki dzień, bo musi łóżeczko naszykować, trzeba je umyć, poodkręcać bo jakieś luzy złapało...podnieść na najwyższy poziom i niech sobie czeka :-) pościel poprasowałam, tylko M ubierze przed naszym powrotem, ze szpitala.

Hej kochane,

Przpraszam ze ostatnio rzadko pisze ale martwie sie o tego mojego malego szoguna...ogólnie stan bez zmian niby ok ale wybroczyny nie znikaja:-(najszybsza wizyta u dermatologa dopiero 15 marca:baffled:moze on cos poradzi juz mam dosc...wrrrrr.Martwie sie bardzo...

Dzis bylismy na glukozie jakos dalam rade-jutro wyniki ale to psakudne wrrrr:-D

Bishopko-dziekuje za pomoc szperam i szperam w tym necie alebo wynajduje cos powaznego albo błachostke i tak w kółko:/:sorry2:Ten twoj M to istny artysta:tak:czuje ze bedzie Hanusia Tatusia;)
madan -o kurcze to za 2 tyg???t sie zacznie na calego:pPP

Obejrze Dr Housa8 i sie klade ...bo chodze jakos ostatnio bardzo zmeczona:/

Phelania to aż nie wiem co życzyć....czy żeby minęło czy żeby wytrzymało do wizyty u dermatologa.
oks ja idę leżeć bo szaleństwo brzucha się zaczyna....

Dziewczyny, jutro mam spotkanie z położną, która ewentualnie będzie odbierała mój poród. Powiedziała, że mam przygotować listę pytań. Kilka mam, ale pewnie sporo ważnych nawet mi do głowy nie przyjdzie bo to mój pierwszy poród będzie. Jakie Wy byście pytania zadały?

Felidae - mi dzisiaj kwas żołądkowy cofneło po obiedzie (za szybko przyjełam pozycję leżącą:baffled:), o masakra, 10 razy gorzej niż zgaga, łzy mi same leciały:oo2:. Przeszło tak dopiero po pół godziny. Mam nauczkę, że muszę teraz ze sobą jak z dzieckiem, najpierw odbić, a potem lulu:-D

Phel - trzymam kciuki za poprawę && A jak z kaszlem i kichaniem?

Witam. Ja aktualnie jestem w 33 tygodniu, czy macie juz jakieś wcześniejsze doświadczenia z porodu? Co potrzebne jest do szpitala dla maluszka?

Ostatnia edycja:
pscólka- kaszel jest tylko wieczorami i katar i tyle...plus wybroczyny:(((fajnie maszz ta polozna tez bym tak chciala ,ciezko mi z tymi pytaniami bo u mnie to drugi poród i mniej wiecej wszystko wiem;-)
Madzialenka- witaj jest odpowiedni watek na Forum Kwietnióweczek;)...

reklama
Iśku nie mam jeszcze terminu zapewne w pn sie dowiem

mam pytanko odnośnie bazy do fotelika bo jej nie mam czy ona jest w koncu potrzebna czy nie bo w necie ciezko ja dostac na allegro w ogóle nie ma do colletto. Jak zy mam bazy to zapne pasami czy jak to działą bo taka obcykana w tej dziedzinie jestem

Do góry