reklama
zozzolka
Fanka BB :)
wow ty juz tuz tuzBishopka super ta myszka
Nef cesarka 22 marca czyli za 2 tyg![]()
super to wyglada wogóle to imie mi sie podoba jakies czas temu miałąm sen ze atakuje meza ze nie mamy imienia dzidzi naszej a on trzeba sie zastanowic jak ta nasza Hania bedzie miałą na imięMój mąż dorobił (ale to brzmi dwuznacznie) myszkę minnie do literek :-)
Zobacz załącznik 543984
W rzeczywistości wygląda o niebo lepiej![]()
nie wiem skad to imie we snie bo normalnie brałam pod uwage inne
Ostatnia edycja:
KARA ZA GRZECHY,
tym razem obżarstwa
jej tak mi się zachciało sałatki jarzynowej, że zrobiłyśmy. no i mnie teraz zgaga męczy tak sie objadałam
. Torbę wstępnie naszykowałam, jeszcze trzeba dołożyć co nieco...i do dużej torby przepakować :-)
a jutro mąż będzie miał ciężki dzień, bo musi łóżeczko naszykować, trzeba je umyć, poodkręcać bo jakieś luzy złapało...podnieść na najwyższy poziom i niech sobie czeka :-) pościel poprasowałam, tylko M ubierze przed naszym powrotem, ze szpitala.
tym razem obżarstwa
. Torbę wstępnie naszykowałam, jeszcze trzeba dołożyć co nieco...i do dużej torby przepakować :-) a jutro mąż będzie miał ciężki dzień, bo musi łóżeczko naszykować, trzeba je umyć, poodkręcać bo jakieś luzy złapało...podnieść na najwyższy poziom i niech sobie czeka :-) pościel poprasowałam, tylko M ubierze przed naszym powrotem, ze szpitala.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Hej kochane,
Przpraszam ze ostatnio rzadko pisze ale martwie sie o tego mojego malego szoguna...ogólnie stan bez zmian niby ok ale wybroczyny nie znikaja:-(najszybsza wizyta u dermatologa dopiero 15 marca
moze on cos poradzi juz mam dosc...wrrrrr.Martwie sie bardzo...
Dzis bylismy na glukozie jakos dalam rade-jutro wyniki ale to psakudne wrrrr
Bishopko-dziekuje za pomoc szperam i szperam w tym necie alebo wynajduje cos powaznego albo błachostke i tak w kółko:/
Ten twoj M to istny artysta
czuje ze bedzie Hanusia Tatusia
madan -o kurcze to za 2 tyg???t sie zacznie na calego
PP
Obejrze Dr Housa8 i sie klade ...bo chodze jakos ostatnio bardzo zmeczona:/
Przpraszam ze ostatnio rzadko pisze ale martwie sie o tego mojego malego szoguna...ogólnie stan bez zmian niby ok ale wybroczyny nie znikaja:-(najszybsza wizyta u dermatologa dopiero 15 marca
moze on cos poradzi juz mam dosc...wrrrrr.Martwie sie bardzo...Dzis bylismy na glukozie jakos dalam rade-jutro wyniki ale to psakudne wrrrr

Bishopko-dziekuje za pomoc szperam i szperam w tym necie alebo wynajduje cos powaznego albo błachostke i tak w kółko:/
Ten twoj M to istny artysta
czuje ze bedzie Hanusia Tatusiamadan -o kurcze to za 2 tyg???t sie zacznie na calego
Obejrze Dr Housa8 i sie klade ...bo chodze jakos ostatnio bardzo zmeczona:/
pscółka i spółka
Dziewczyny, jutro mam spotkanie z położną, która ewentualnie będzie odbierała mój poród. Powiedziała, że mam przygotować listę pytań. Kilka mam, ale pewnie sporo ważnych nawet mi do głowy nie przyjdzie bo to mój pierwszy poród będzie. Jakie Wy byście pytania zadały?
Felidae - mi dzisiaj kwas żołądkowy cofneło po obiedzie (za szybko przyjełam pozycję leżącą
), o masakra, 10 razy gorzej niż zgaga, łzy mi same leciały
. Przeszło tak dopiero po pół godziny. Mam nauczkę, że muszę teraz ze sobą jak z dzieckiem, najpierw odbić, a potem lulu
Phel - trzymam kciuki za poprawę && A jak z kaszlem i kichaniem?
Felidae - mi dzisiaj kwas żołądkowy cofneło po obiedzie (za szybko przyjełam pozycję leżącą
), o masakra, 10 razy gorzej niż zgaga, łzy mi same leciały
. Przeszło tak dopiero po pół godziny. Mam nauczkę, że muszę teraz ze sobą jak z dzieckiem, najpierw odbić, a potem lulu
Phel - trzymam kciuki za poprawę && A jak z kaszlem i kichaniem?
Witam. Ja aktualnie jestem w 33 tygodniu, czy macie juz jakieś wcześniejsze doświadczenia z porodu? Co potrzebne jest do szpitala dla maluszka?
Ostatnia edycja:
Phelania
Mama 2 urwisów :P
pscólka- kaszel jest tylko wieczorami i katar i tyle...plus wybroczyny
((fajnie maszz ta polozna tez bym tak chciala ,ciezko mi z tymi pytaniami bo u mnie to drugi poród i mniej wiecej wszystko wiem;-)
Madzialenka- witaj jest odpowiedni watek na Forum Kwietnióweczek
...
Madzialenka- witaj jest odpowiedni watek na Forum Kwietnióweczek
reklama
zozzolka
Iśku nie mam jeszcze terminu zapewne w pn sie dowiem
mam pytanko odnośnie bazy do fotelika bo jej nie mam czy ona jest w koncu potrzebna czy nie bo w necie ciezko ja dostac na allegro w ogóle nie ma do colletto. Jak zy mam bazy to zapne pasami czy jak to działą bo taka obcykana w tej dziedzinie jestem
mam pytanko odnośnie bazy do fotelika bo jej nie mam czy ona jest w koncu potrzebna czy nie bo w necie ciezko ja dostac na allegro w ogóle nie ma do colletto. Jak zy mam bazy to zapne pasami czy jak to działą bo taka obcykana w tej dziedzinie jestem
Podziel się: