Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wiem mam nadzieje ze to tylko dzidzia uciska na zoladek i jak zmieni pozycje to i mdlosci ustapia..
Tak bym chciala donosic maluszki przynajmniej do poczatku maja (wtedy to bedzie 36tydz), a tymczasem tygodnie mi sie tak dluza okropnie, i co jakis bol albo skurcz to sie boje ze cos nie tak.... Kurcze jak wam dobrze kwietniowe mamusie ze u was jeszcze tylko kilka tygodni do konca.....
Juz sie nie moge doczekac bo bardzo ciekawa jestem jak tam maluchy urosly i czy wciaz sa parka... No i mam nadzieje ze wszystko u nich ok.. Dam wam znac wieczorkiem, jak bylo...

.
, po trzecie caly czas skurcze, no i po czwarte komputer mam na gorze a zeby wdrapac sie po schodach to dopiero nielada wyczyn- a zipie przy tym jak stary parowoz
;-).
.
, czuje ze sporo bo brzuch sie powiekszyl no i ciezszy jest.
No i powiedziala ze dzieciaczki znow sie obrocily- poprzednio obie glowkowo- a teraz ta bardziej ruchliwa postanowila postac troche na nozkach
. Jezeli sie nic nie zmieni to bedzie jednak cesarka- no i nie wiem czy to dobrze czy nie!.
. A na koncu zapytal czy w Polsce to trzeba placic za takie badania- a jak powiedzialam ze nie to byl bardzo zdziwiony. No ale mam go gdzies- prawie caly czas leze ( no przynajmniej staram sie ), biore nospe trzy razy dziennnie po dwie tabletki i do tego magnez no i mam nadzieje ze dotrwam do 35 tygodnia. Ale jest juz mi straaaaaaasznie ciezko- nieprzypuszczalam ze bedzie az tak ciezko.....!