reklama

Kwietniowe blizniaki

Witam wszystkie mamusie dawno mnie tu nie było więc nie nadrobiłam jescze tego co pisałyście. Bardzo mi przykro z powodu córeczki Lilian i naprawdę nie wiem co więcej powiedzieć:-(.Ja już swoje kruszynki od 27lutego mam przy sobie troszkę się pośpieszyły nie pisałam bo od 12 lutego do 6 marca leżałam w szpitalu. Urodziłam synka Bartusia-2200 i 50 cm i córcię Nicole-2250 i 50cm :biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamusie dawno mnie tu nie bylo więc nienadrobilam jescze tego co pisałyście.Bardzo mi przykro z powodu coreczki lilian i naprawde niewiem co więcej powiedzieć:-(.Ja już swoje kruszynki od 27lutego mam przysobje troszke się pośpieszyly niepisalam bo od 12 lutego do 6 marca leżałam w szpitalu.Urodziłam synka Bartusia-2200 i 50 cm i corcie Nicole-2250 i 50cm :-)

Gratuluje parki!! super , ze masz już swoje skarby w domku!!!!:-):-):-)

Zlosnica- Gratuluje z calego serducha! A tak sie zastanawialam co sie z Toba dzialo i jak tam te Twoje zatrucie ciazowe. Wnioskuje ze ono bylo powodem pojscia do szpitala?:confused: To super ze wszystko jest ok! To dokladnie w ktorym tygodniu urodzily sie Twoje malenstwa? No i czy mialas cesarke?
No i oczywiscie czekamy na fotki maluchow!!!!!. Zagladaj do nas czesto i pisz jak teraz wyglada Twoje zycie z dwoma bobaskami.

Zlosnica OGROMNE gratulacje. Ciesze sie ze juz mozesz tulic swoje kruszynki :-)

Napisz nam jak wygladal porod, jak dzieciaczki sie mialy po porodzie, jak sobie radzisz. Zycze duzo szczescia, zdrowia i wytrwalosci.

ja dzis ide do ginekologa.

Zlosnica ogromne gratulacje!!!!!!

Jako pierwsza z nas ty juz rozpakowana!:tak: Ale ci fajnie ze juz masz to za soba:-) Napisz nam koniecznie jak przebiegl porod i jak teraz wyglada opieka nad dwojka bobasow..mam nadzieje ze masz czas czasem troszke sobie pospac:sorry2:
Caluski dla Nicolki i Bartusia:tak:

Niczka daj znac jak tam u lekarza. Bedziesz miala usg?
Jola ale ci laski rosna, z takimi nozkami napewno cie kiedys przerosna;-)
p.s. dostalas cos ode mnie na priv?

Złośnica gratulacje. Teraz czekamy na szczegóły :)

Jola - gadanie do mojej mniejszej córeczki nic nie daje... Myślę, że dalej jest odwrócona pleckami do świata i dlatego nie bardzo czuję co ona tam robi. Zobaczymy w środę...
Tobie zazdroszczę rozmiarów córeczek. Niech dalej rosną jak największe :)

Ja do lekarza idę w środę to znowu będę mogła pomarudzić. Zaczęły mnie łapać okropne skurcze w łydkach. Też tak macie?

Pozdrowionka dla wszystkich i trzymajcie się dzielnie.

Ostatnia edycja:
Witam mamusie bliźniaków
Ja tez jestem mamusia bliźniaków, tyle, ze juz 9-letnich:-).
Gratuluje Wam z calego serca.
Jesli mozecie to prosze odajcie głosy na moj najmniejszy skarb Magdusię. z góry dziekuję;
rosniemyrazem.pl
Życzę wsyztskim mamusiom pociechy z maluszków

reklama
witam. Po wizycie:
cukry mam mierzyc co 2 dzien.
Raz w tygodniu mam sie zglaszac na ktg
szyjka nadal zamknieta
dzieciaczek jeden glowkowo drugi miednicowo i tez mi powiedziala lekarka, ze poniewaz juz raz rodzilam to to ulozenie nie jest wskazaniem do cesarki :wściekła/y::szok:
wyniki krwi, moczu mam dobre. Nawet anemii juz nie mam :-)
w poniedzialek ide na usg- sprawdzic ulozenie dzieci i skontrolowac roznice w wadze kruszynek i kolejna wizyte- czyzbym miala miec teraz wizyty co tydzien hmmmm:confused:
Aha i powiedziala ze moge juz rodzic, ze po 34 tygodniu jest ok.
poza tym skurcze znowu wczoraj byly caly dzien.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry