Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wciaz jest mi trudno uwierzyc ze ty juz bez brzuszka:-(to takie niesprawiedliwe...przeciez robilas co moglas zeby twoim kruszynkom bylo jak najlepiej.. tak jak i kazda z nas teraz robi. Jednak niestety ale nie na wszystko mamy wplyw...tylko czemu sluza takie ciosy jaki zdarzyl sie tobie? Nie wiem....wierze ze ci ciezko i ogromnie teskno za twoimi dziewczynkami, ale badz silna i z czasem rany sie zabliznia, a dziewczynki zawsze beda zyc w twoim serduszku...
!
? No i tak z dnia na dzien. A jak nadchodzi nocka to juz sie rozklejam calkiem...odkad wrocilismy z Polski nie przespalam ani jednej...i jest coraz gorzej. No ale Wy wiecie najlepiej jak to jest....
. I tez sprawdzam czy aby mi wody nie zaczely odchodzic albo czy czop sie nie pokazal....i tak wkolko.
. A jak tak sobie policzylam ze jeszcze maximum 15-20dni bo pozniej lekarz powiedzial ze jak nic sie nie bedzie dzialo to bedziemy wywolywac porod. No i na 99.9% bedzie to porod naturalny bo pierwszy blizniak jes juz bardzo niziutko i glowka w dol. No chyba ze cos sie bedzie dzialo- no ale mam nadzieje ze nie bede musiala miec dwoch porodow w jednym tzn. ze pierwsze urodze normalnie a drugie przez cesarke....

. Lekarz powiedzial ze raczej sie juz wtedy nie przekrecaja. Drugi idzie posladkowo.... no i dlatego sie boje.... no i jeszcze te moje bakterie. Musze na czas dostac antybiotyki w oddziale cztertech godzin podczas porodu....bo jezeli nie to moze miec to tragiczne skutki dla maluszkow.
. A ja pomimo ze waga jest dobra i tak siue martwie czy wszystko bedzie dobrze....czy beda dobrze oddychac...no i wogole?
. Iwee a czy ty mialas robione ktg? Bo ja zawsze jak jestem w antenatal unicie to widze ze inne mamy maja a ja niestety nie mialam nawet zadnej propozycji....no i nie wiem dlaczego?
. Jakby cos to my jestesmy w kontakcie poza forum....

Ale jesli naprawde sie obawiasz to podgadaj o tym z polozna albo consultantem..
Powiem ci ze im bardziej zaawansowana ciaza tym bardziej sie stresuje. Non stop wyszukuje ewentualnych symptomow porodowych. Tez caly czas ciagle mnie cos tam w brzuchu boli albo gdzies kluje, a ja sie zastanawiam co to jest...ale mam tak od od miesiecy i nie urodzilam wiec mysle ze chyba tylko jestem przewrazliwiona. Tez martwie sie czy mi sie wody nie sacza bo mam uplawy coraz obfitsze i takie wodniste, ze czasem mam majtki mokre. Ale znow, mam tak od miesiaca a przeciez 2 tyg temu na scanie wyszlo ze wody sa u mnie w pozadku... Tak bym chciala zasnac i obudzic sie w maju, zeby juz nie musiec sie martwic ewwentualnym wczesniactwem maluszkow...
ech jeszcze tydzien i sie dowiem wszystkiego..