reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Pisalam Wam ostatnio, ze dopadly mnie takie mysli, ze musze sie pospieszyc i chce ze wszystkim zdazyc ;) zreszta ja taka jestem, ze jak sobie cos zaplanuje to robie to od razu.

Beata wwczoraj rano bylam u fryzjerki, wiec kolejna rzecz z listy zalatwiona ;)

Ciekawe, czy Infini już po porodzie. Infini daj znać, jak dojdziesz trochę do siebie, jak wrażenia i jak się czujecie :)
Klaudyna, czyli najlepsze przed Tobą :) Fajnie, że tak szybko Was wypisali.
Zapewne do środy sporo się wydarzy, ale póki co wyczekujemy środy z niecierpliwością, żeby świętować wyjście bliźniaków Ani ze szpitala oraz przyjście na świat Damiana Beaty :) Dziewczyny, kciuki za Was obie i Wasze pociechy.
Ania, super, że Wojtuś przekonał się do smoka :)
Kasiunia, głowa do góry, każdą z nas co jakiś czas dopada marazm i narzekamy jak to na nic sił i chęci nie mamy - to minie :D
Marzenka, Antus jak u Was samopoczucie, Wy już tak daleko terminowo, że w każdej chwili spodziewam się przeczytać, że coś ruszyło :) Choć Marzenka, to jeszcze głową w pracy ;) Podziwiam!

Jak dobrze dziewczyny, że dzisiaj wiecej dobrych niż złych wiadomości u Was :-)

Beatka jeej jeszcze tydzień i Damianek będzie z Tobą. Trzymaj się w tym szpitalu :-) tak jak Ty mi pisałaś wcześniej, tam jesteś pod najlepszą opieką:-*

Ja jutro mam wizytę u ginki, ale bez usg... Chyba już do końca ciąży usg mieć nie będę. Mój biedny M. jeszcze nie wie ze jutro też bedzie musiał wcześnie wstać - chodzi na 10 do pracy ale od wtorku codziennie wstaje kolo 7 bo każę mu się wozić w różne miejsca :-D

Ja dzisiaj zamierzam dopakowac swoją torbę do końca, .bo mała już spakowana. No i muszę wyszorowac wanienke i przewijak (używane były).

Drobi, a dziękuję że pytasz :) ja ogólnie czuję się bardzo dobrze i myślę, że nic się nie zacznie przed terminem cc. Przypominam, że w poniedziałek lub wtorek będę już znała termin cc :)

reklama
Dzoana - gbs raczej nic do tego nie ma. Ja mialam bol ostry w ok 20tyg okazalo sie ze maly mi ucisnal i sie zapalenie drog moczowych zrobilo. A nic nie pieklo ani nic tylko nol w prawej pacheinie i z tylu. Ruszyc sie nie moglam za bardzo. Idz zrob badanie moczu. Jak wyjda bakterie to bedzie wiadomo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry