Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milady a moj powiedział ze nie chce zeby jego synek urodził sie z siniakiem na czoleHaha faceci..oni naprawde maja stracha !
![]()
u nas od 2tyg celibat bo po ostatnim razie spojenie mnie bolalo ze 2dni i teraz czekam do kwietnia a pozniej to luuuz. Mezowi ciezko sie pogodzic i cos tam brzeczy ze jeszcze sie maly nie urodzil a juz za antykoncepcje robiDzoana chyba chodzilo o prostaglandynyA ten hormon w spermie to oksytocyna☺
Dziewczyny kciuki zaciśnięte.
Ania a czy mama nie może zrozumieć ze nie chcesz po prostu tej "pomocy"? Ja jestem wdzięczna teściowej ale z drugiej strony wiem ze najlepiej to już nam będzie jak się ogarniemy i zostaniemy sami.
Mi już troszkę przechodzi choróbsko może do jutra całkiem się wylecze![]()
Martita wlasnie mojej mamie tez srednio o pomoc chodzi, tzn wiem ze jak poprosze o cos to bedzie chciala zrobic, ale jest tak lekkomyslna i zakrecona, ze bede musiala albo ja instruowac albo poprawiac po niej. Tu chyba bardziej chodzi o to co pisze Lusinda - nacieszenie oczu dzieckiem. Ostatnio poszla do swojej kolezanki to razem z nia i jej mezem myla ich polroczna wnuczke, jak dla mnie to juz wchodzenie z butami w czyjes zycie, no ale to nie moja sprawa, nie wtracam sie.
Ania 50 współczuję ja mam podobnie. (..) U mnie nie chodzi o chęć pomocy tylko raczej nacieszenie oczu dzieckiem, co w pewnym stopniu rozumiem, ale jednak dla przyjemności rodziny nie dam sobie wejść na głowę i organizować życia, bo wpadnę w nerwicę.
Ania postaw na swoim bo też odchorujesz nerwami, podziękuj mamie za troskę, ale powiedz że to trochę za często, że może teraz Ty do niej wpadniesz jak będziesz się czuć na siłach?![]()