reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mikulinka jej trzymaj się,dawaj znać :-*
Antus super ze do domku i że dobrze się czujesz oby było tylko coraz lepiej :-*
Aniu o matko! Trzymaj się pewnie teraz ci bardzo ciężko, niech mąż szybko wraca do zdrowia
My dziś pierwsze śniadanko w 4 było wesoło i smacznie :-) zaliczylismy dziś też pierwszy spacerek bo była piękna pogoda tak się fajnie spacerowalo z rodzinką <3
Co do kp to mi teraz przy drugim dziecku jest łatwiej, chociażby dlatego że malutka od razu miałam przy sobie i mogłam dać cycusia odrazu i położna pokazała mi jak przystawic odpowiednio i już wszystko umiem robić przy malutkiej nie czuje stresu itd wszystko razem pomogło i prawie nic nie boli, malutka ładnie ssie, chociaż czasami jeszcze się męczymy, przybiera prawidłowo, śpi i jest zadowolona i spokojna i ja dzięki temu też :-) oby było tylko lepiej :-)

reklama
Dziewczyny kiedy pierwsza wizyta w przychodni? Tzn chyba trzeba pojsc zarejestrowac dziecko jakos niedlugo po urodzeniu do wybranej przychodni, ale mam w wypisie wpisana jakas wizyte patronazowa w 5-7 dobie i teraz nie wiem czy to chodzi o wizyte poloznej czy pediatry w domu?

Maui skoro my takie niedoinformowane i wierzymy w zabobony, zacofane i nie wiem jeszcze jak nas nazwała, to po co nas czytasz? Czy kp to jedyny temat na który masz coś do powiedzenia? Bo jakoś nie przypominam sobie abyś pisała o czymkolwiek innym. Skoro nie odpowiada Ci nasz poziom i wiedzą to może zmień forum. ...
Beatka nie zamartwiaj się. Wasz spokój jest najważniejszy. KP czy mm.....najważniejsze żeby synek się najadal i miał szczęśliwa mamę. Powodzenia:)

Ostatnia edycja:
Martita u nas polozna przychodzi w dzien po wyjsciu ze szpitala tzn. Dzwoni czy moze przyjsc a na wizyte do pediatry kaza sie umawiac w 3 tygodniu zycia dziecka ,kiedys w 2 wszystko sie zmienia musisz dowiedziec sie jak u cb ;)

Ja mam wpisane w wypisiebwlasnie te wizyte patronazowa 5-7 doba a potem wizyte w przychodni w 6 tygodniu. Myslalam, ze wszedzie jest tak samo. Ale wysle meza we wtorek to sie dowie wszystkiego

Dziewczyny mam kolejny problem :( Przez to że nie karmię piersią.
Mały miał dzisiaj zaparcia i zrobił z płaczem bardzo twarde kupki :( przepajam go przegotowaną wodą między posiłkami (tak poleciła mi położna) ale miał dzisiaj zaparcie. Co robić? Jakie stosowałyście metody na zaparcia?
Pomóżcie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry