reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki super wiesci z wizyty! Bardzo dobrze ze masz czujnego lekarza, wiadomo ze co sie namartwilas to Twoje, ale lepiej, ze gin od razu reaguje na niepokojące go sygnaly.
Mikulinka trzymajcie sie w dwupaku :)
Milka bede trzymać kciuki za jutro :)

reklama
Aniu bo Milka bedzie rodzic silami natury wiec nie da sie w 100% przewidziec czy oksytocyna od rasu wywola porod ;)

Aniabuu- to moze bedziemy mialy dzieci z tego samego dnia☺. U mnie juz wojna pomiedzy corka i mezem bo nadia chce by brat urodzil sie jak najszybciej czyli 20 a maz 22 bo mu tak bardziej w pracy pasuje:rolleyes: ten to jak zwykle praktycznie do wszystkiego podchodzi. Zobaczymy. 11kwietnia mam wizyte i wtedy musze gonowi podac termin wiec jeszcze moge sie zastanawiac.

Milka - to juz jutro Wasz wielki dzien. Bede kciuki mocno trzymac:)

Marzenka - ja tak mialam w ciazy z corka ze od 23tc skurcze, szpital co jakis czas itd. Straszyli skrajnym wczesniakiem. Wszystko stalo gotowe 1,5 miesiaca wczesniej. Pozniej tylko folia przykrywalismy. Corka urodzona 3 dni przed terminem ale tylko dlatego ze cc bylo. Samo nic sie nie dzialo. Szyjka zamknieta na 4 spusty. Przemosilabym jak nic gdyby nie cesarka

No i u mnie też ze skrajności w skrajność :p pierwsze dziecko 34tydzien a teraz tez 40 i nic :D tylko ja juz 2 tyg z rozwarciem sobie chodzę heh teściowa w niedziele leci do siebie

Tak fakt, przecież u Milki porod wywoływany, więc tak na prawdę nigdy nic nie wiadomo. Oby poszło szybko :-)

Kitki bo chłopy to zawsze mają swoje Ale. Ja też mogę rodzic dopiero tak gdzieś za dwa tyg, wcześniej nie mam pozwolenia od szanownego małżonka :-)

Marzenka... tego też się boję. Wizytę mam jutro i coś czuję,że znowu dowiem się , że nic się nie rusza :-[
Połaź po Ikei, wieczorkiem zgarnij męża ;P może coś pomoże.

Za mną pierwsza noc nieprzespana ze względu na potworną zgagę. NIe miałam tabletek,ratowałam się migdałami i mlekiem i efekt taki,że zasnęłam ok 9.00 i obudziłam 2h później bo listonosz przyszedł. Jestem paaaadnięta.
Tesciowa zwarta i gotowa by przyjechać do mnie i pomóc przy dziewczynach (gdy ja będę w szpitalu). Urlop wzięła specjalnie i wyczekuje.
Gorzej jak ten urlop jej sie skończy a Panna Kalina nadal nie będzie miała ochoty się na świecie pojawić.
Do tego martwię się tą wagą... Młoda ma już pewnie grubo ponad 4kg i wolałabym uniknąć CC :/

Kitki super ze dobre wieści. I lekarza masz fajnego. Niczego nie bagatelizuje. I tak troszczy się o Was.

Ja jutro mam wizytę ale dopiero o 20.20. Szybko zlecialo bo ostatnia była 2 tygodnie temu. Ciekawe jak mój synuś. Ostatnio okopuje mi żołądek. Faceci...:p

Milka trzymam jutro kciuki. Żeby poszło szybciutko. I za resztę dziewczyn z 40 tygodniowym stażem. Oby juz coś się ruszyło.

reklama
Kitki super że wszystko dobrze z serduszkiem synka. Podenerwowałaś się ale teraz możesz już odsapnąć. Teraz kolej na wybór daty urodzenia :)

Milka żeby jutro sprawnie poszło, ale może akurat Twój maluszek zdecyduje się jednak na 1 kwietnia i będzie pierwszym kwietniowym dzieciaczkiem:)

Klaczek ja też mam jutro wizytę, tyle że już na 11. No chciałabym żeby już coś się działo powoli bo w czwartek zaczyna się 38 tc a mój się w delegacje wybiera więc chciałabym urodzić zanim zostanę tutaj sama.

Do góry