reklama

Kwietniowe mamy 2016

I ja się melduję
Wstałam chyba dziś lewą nogą, bo humor.kiepski mam. Takie zniecierpliwienie i poddenerwowanie czuje. Pomimo, że.pogoda piękna to mi zapowiada się siedzenie w.domu, bo synek ma.ciągle taki stan podgoraczkowy, w nocy troszkę kaszle i poplakuje. Może.to od zębów 5tek ,bo do końca.mu jeszcze nie wyszły ale boję się ryzykować.

Wczoraj wyprasowalam już resztę ubranek dla Milenki, została jeszcze do prania i prasowania pościel i kocyki.
Dziś może już spakuję torbę dla małej, bo już chyba mam wszystko. Swoją już.mam spakowana oprócz kosmetyczki.

reklama
Martita nawet dwie sobie zrobiłam ;-)
Oby mężowi szybko przeszło.

Kitki to ładnie Cię babsko zalatwilo... U mnie się nawet pytają czy chcę kolokwium pisać, bo w ciąży to nie powinnam się denerwować :-D ogólnie bardzo pozytywnie i wszyscy mocno pomocni. I tak chodzę tylko na ćwiczenia, wykłady sobie totalnie odopuściłam, bo właśnie za długo też wysiedziec nie mogę.

Alunia - dobrze ze masz ludzkich wykladowcow:)
Klaudyna - ja z corka to w ogole po sklepach i marketach nie chodzilam z pol roku. Maz ogarnial zakupy i jakos nie bylo potrzeby jej ciagac

Moja cora na urodzinach, maz na silowni a ja leze i przyjaciolki na ipli ogladam. Pozniej jedziemy po nia na urodziny w plenerze z ogniskiem wiec i obiad mi dzis odpada do robienia

Ale mamy piękną wiosnę :) 19,8 w cieniu! Zaliczyliśmy spacerek nad kanałem, karmienie koni i lody :) Ale moje dziecko w brzuchu to cyborg :) Mąż mówi że na 9 msc w ogóle nie wyglądam i chyba mi źle termin wyliczyli hehe :) No ale by nie ważył wtedy prawie 4kg :)

Martita też tak robiłam i długo tak usypiala przy cycusiu i trochę trwało żeby ją oduczyc ale jak napisałaś na razie to takie malenstawa
Ja będę za jakiś czas już mała brać na zakupy nie wszystko może kupić mąż i nie zawsze on może. Ale wszystko z umiarem :-)
Ale pogoda piękna my na obiadek do babci i na pewno na spacer :-D

Marzenka mi mowili ze do szpitala najlepiej jechac przy skurczach co 5 min kiedy nie slabna a staja sie mocniejsze. Trzymam kciuki za rozwoj sytuacji :D oby Mateuszek wreszcie postanowił poznac rodziców ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry