reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja slyszalam ze masaz nie wszystkie boli, mialam info z pierwszej reki i tego sie bede trzymac ;D

Marzenka rozczula mnie Twoj Mateuszek, nie moge sie doczekac mojego Skarba jak patrze na to zdjecie <3

Annika ciesze sie ze Kacperek tak ladnie przybiera ;)

reklama
Annika - pokaz Kacperka:) ladnie przybiera. A jak sie sprawuje? Grzeczny czy caly czas przy mamusi chce byc?

Marzenka - tez od razu mi przyszlo na mysl zd Twoj synek to taki malutki smerfik. Cudny jest. Rozczula bardzo. A Ty jak sie czujesz?

Dzoana, Polianna - kciuki zacisniete mocno. 7-8 kwiecien ladne daty, byle nie 10;)

Martita, Antus, Bluelovi, Schauma, Klaudyna i wszystkie mamusie co juz maja przy sobie malenstwa- Maluszki daja cos zrobic czy cycujecie sie non stop?

Milka - co u Was? Przepadlas calkiem. Pewnie zakochana w syneczku ale daj znac ze wszystko u Was ok:)

Trix to będzie moja druga cc. Pierwsza była nieplanowana, emergency, brak postępu porodu.
Dzoana, bluelovi ma rację kup sobie zatyczki do uszu i śpij. Porod może być trudny ( choć życzę szybkiego i bezbolesnego) a zmęczona nie dasz rady.

Polianna - uff, całe szczęście, że nie bolało :) Zobaczymy jak się sprawdzą przewidywania pana doktora. A Mała wcale nie taka mała - waga całkiem konkretna. Ciekawe, czy się potwierdzi w realu :) Powodzenia i lekkiego porodu życzę.

Marzenka, małe cudo z Twojego Mateusza :) Postaraj się trochę zdrzemnąć i odzyskać siły.

Annika, czyli wszystko do przodu :) Uściski dla Ciebie i Kacperka.

Milady, czyżby skok formy przed porodem? ;)

Renia aż kipisz radością :) Dobrze, że żółtaczka odpuszcza. Mama pewnie cała szczęśliwa, że Bąblem się może opiekować? A jak teściowa ;P?

Klaudyna, Schauma, Fenika, Martita, Beata dobrze czytać, że radzicie sobie co raz lepiej i z opieką i z organizacją czasu :) Pogoda Wam sprzyja więc tylko kciuki za zdrowie dzieciaczków, żebyście mogły jak najwięcej skorzystać ze słońca :) Co do smoczków, ulewania itp., przepraszam, nie mam doświadczenia, dlatego milczę :)
Jeszcze trochę, rozpakujemy się wszystkie i pewnie będziemy u Was szukać porady i powielać pytania ;)

Trix ja mieszkam w UK, miałam wybór i wybrałam cc. Pierwsza cc była w pl i już wtedy po porodzie lekarz mu powiedział że jeśli kiedykolwiek będę w ciąży mam nie decydować się na porod naturalny bo i tak nie urodze.

Milka hop hop, odezwij się!

Kitki u mnie wisiał ostatnia noc calutka na cycu ale przez dzień dużo śpi totalny luz :P jakbym była sama :D bo tak to jeszcze trzeba starszego ogarnąć choć póki co mam pomoc jeszcze caly przyszly tydzien :) Ciekawe właśnie jak ta noc będzie. Chociaż jak przewidywałam przyszedl nawal wiec malutki mój zadowolony bardzo tak sie dzielnie napracowal wczorajszej nocy nad tym pokarmem :)
Drobi tak moja mama przeszczesliwa ona jest pielęgniarka na codzień pracuje ze starszymi ludźmi wiec mówi ze super odmiana na takie Bejbi teraz patrzeć cały dzień :) A teściowa dostaje dużo zdjęć wnuków wiec pisze ze ciesza się tylko ucałować ich nie mogą. Nacieszą się w sierpniu.

reklama
Kitki u nas nie jest zle. Mala je dosc dlugo, ale jak juz sie naje to spi kilka godzin wiec naprawde nie mam co marudzic ;) chociaz teraz juz czasami nie idzie od razu spac przy piersi tylko musi sie troche pokrecic zanim zasnie. Noce sa jak najbardziej ok, nawet sie wysypiam, chociaz nie chce zapeszyc ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry