Kitki
Fanka BB :)
Bluelovi - Ty to masz wszystko do perfekcji opanowane
Moja cora tez cycka nie chciala jak ani wojtus. Odsuwala sie i sie darla. Bylismy kilka razy w poradni laktacyjnej i nic to nie dalo. Niby dobrze przystawiana, nie wiadomo czemu. Aciagalam laktatorem i karmilsm z butli ale nie wyrabialam czasowo. Wszystko sie krecilo wokol mleka. I w koncu przeszlismy na mm.
U Ani Wojtus jeszcze malusi moze zalapie
Moja cora tez cycka nie chciala jak ani wojtus. Odsuwala sie i sie darla. Bylismy kilka razy w poradni laktacyjnej i nic to nie dalo. Niby dobrze przystawiana, nie wiadomo czemu. Aciagalam laktatorem i karmilsm z butli ale nie wyrabialam czasowo. Wszystko sie krecilo wokol mleka. I w koncu przeszlismy na mm.
U Ani Wojtus jeszcze malusi moze zalapie
przejrzalam bardzo pobieznie forum i nie logowalam sie na forum, tylko z automatu mnir zalogowalo jak maz wlaczyl internet w telefonie. A wiec co u mnie. Niestetybnie bylo dobrze...
dobrze ze w koncu ktos poszedl po rozum i zrobili Ci to cc. Najwazniejsze ze mala zdrowa a Ty korzystaj z wszelkiej pomocy i odpoczywaj ile mozesz
dzis mam wizyte u gina i kusi mnie by wymusic cc tydzien wczesniej tylko czy to bezpieczne dla malego??? Bylo by to rowno skonczone 38tyg. Nie chce by mial jakies problemy z oddychaniem albo co przez moje wygodnictwo.