Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dżoana zaraz będę uzupełniać listę to już cię dopisuję Nie ma jeszcze wszystkich dziewczyn bo nie wszystkie mi napisały a mi trudno wszystkie wyłapać chociaż pamiętam że ciebie pytałam tutaj o termin to może przeoczyłam- nie gniewaj się zaraz cię dopiszę
Dżoana...jak super ze już kupiłaś ubranka dla dzidziusia..a w jakich kolorach?...ja mam ochotę tez na mini zakupy..cos małego ..może jakies skarpetki chociaż...buziaki i udanych zakupów...tutaj tez sa tanie ubranka i mimo iż obiecuje sobie ze nie będę szaleć to ciezko będzie sie powstrzymać...))
Andziorek..ja liczę ze moje bobo wyskoczy na Wielkanoc ogólnie jestem bardzo energiczna wiec liczę ze 38tydz to będzie ten czas dla mnie ..moj synek urodził sie w 38
Dziewczyny lista zaktualizowana Sprawdźcie proszę czy się zgadza, bo mogłam się pomylić czy kogoś przeoczyć ale w takiej sytuacji bardzo chętnie to poprawię tylko dajcie znać
Dżoana już jesteś też na liście I właśnie pokaż koniecznie zdjęcia zakupów w wątku zakupowym Ja coś ostatnio mam przeczucia że jednak chłopak u mnie siedzi więc wtedy bym miała prawie wszystko po D.- może się już okaże we wtorek
I też się na marzec nastawiam bardziej skoro synka urodziłam w 34 to jakoś nie wydaje mi się żeby teraz drugie czekało do samego końca- chociaż kto wie, nigdy nie wiadomo