reklama

Kwietniowe mamy 2016

Smutno mi dziś bardzo ...cały czas myśle o naszych koleżankach z forum...naprawdę ...oby wszystko było dobrze...chciałabym żebyśmy w takim pełnym zestawieniu kwietniowych mam oczekiwały na nasze skarbki ...kochane trzymajcie sie ..na odległość wszystkie 3 ściskam mocno i myślami jestem z wami...

reklama
Bafinka.... zawsze jest to 20% choc wiem jak to brzmi.. ja tez przez to przeszlam :(

Lunka trzymaj się tam!!

kurcze jakies fatum nad nami zawislo czy co...

bluelovi dziękuję :* :) oj, wyczekane, od razu wam napiszę co uslyszalam :)
co do kurtek na chlodniejsze dni to zobaczę jak bedzie z brzuszkiem, moze zmieszcze sie w moje, a jak nie... moze cos kupie albo bede latac w rozpietych, tu w UK zimy bardzo lagodne sa :)
powodzenia u gina! :)

Etka! o cholera! az sie przerazilam jak przeczytalam Twój opis porodu! :( i jeszcze ta kosc ogonowa... bardzo mi Cię szkoda i mam nadzieję, że zadnej z nas to nie spotka.

marzenka ale kochana jesteś :*
przykre jest to, ze takie różne zle rzeczy przytrafiają sie ludziom... :(

Martita ja w poprzedniej ciąży byłam od 6 tyg na L4 przed mdłości wymioty itd, teraz od 5 przez te plamienia, co do pobudki to racja, mała się budzi codziennie o 6 lub chwilkę przed 6 :rofl2: ja rodziłam z mężem i bardzo mi to pomogło nie wyobrażałam sobie być bez niego w takiej chwili
Tusia ściskam cię mocno :-* poczekaj do wizyty może będzie dobrze :-*
Beata ja dużo przez tą krew i plamienia miałam 4 razy
Bafinka ciebie też ściskam kochana :-*
Lunka jej trzymaj się kochana :-* obyś szybko wyszła :-*
Schauma buziaczki i wszystkiego najlepszego dla córeczki !!! Też dobrze wspominam poród i nie mogę się doczekać kolejnego, co do nocek to zazdroszczę moja zasypia tak chwilkę po 20 budzi się o 6 i od jakiego czas już dłuższego budzi się w nocy z płaczem, daję jej smoka i zasypia ale nie mogę wyjść z pokoju od niej bo zaczyna płakać i śpię u niej w pokoju, martwię się, że to nie minie zanim się drugie dziecko urodzi i jak ja będę wtedy dawać radę? Maluszek będzie spać w sypialni, mała u siebie a ja będę latać między pokojami?! Oby to jej minęło

też mi smutno, że takie rzeczy się dzieją, ale oby wszystko się dobrze skończyło, ja czuję podobny stres jak widzę plamienia, ale na razie ich nie ma i oby to było od nadżerki, mała oczywiście standardowo wstała przed 6, teraz szaleje, za jakiś czas pójdzie na drzemkę a później jedziemy do drugiego lumpka na polowanie i do babci na obiadek i tam poczekam aż mężuś skończy pracę i razem wrócimy do domku

Dziewczyny ja rownież trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Ja jutro wracam do Polski a zostalo nam troche kasy to dzis shopping. Wczoraj kupilam w mothercare takie dwa zestawy dla dzdziusia- jeden ma 8 elementow za 20 funtow a drugi ma 5 za 13 funtow- jakie tu to wszystko tanie oczywiscie nie przeliczajac na zlotowki. W Polsce w zyciu bym nie kupila takiego zestawu za 20 zlotych! Dzis dalej bede szalec:)

Chyba bede jedna z ostatnich hehe Chociaż w pierwszej ciąży termin miałam na 21.04 a mała juz 31.03 juz była na świecie wiec moze drugi maluszek tez nie bedzie chciał do końca siedzieć w brzuszku

reklama
adziorek, świetne wieści. Myślę że niedługo Renia dopisze Cię do naszej listy :-)
Wydrukował Ci lekarz USG? Jeśli możesz, to pokaż nam swojego maluszka w temacie "Nasze wizyty, badania i USG" :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry