reklama

Kwietniowe mamy 2016

Agga30 - współczucia, ale mam nadzieję ze już wracasz do życia.

Marzenka - ładniutki brzuszek.

Klaudynaaa, Annika79, Renia1321 - gratuluję pomyślnych badań USG i świetnie, że wszystko jest OK.

Lunka - na pewno jest tak jak piszą dziewczyny. Za tydzień na pewno będziesz szczęśliwa po powtórce badania.

Etka1 - wysłałam Ci przepis zupy meksykańskiej na PW.

Bafinka - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie OK

Dziewczyny, mi też często jest bardzo zimno..

Kilka razy w nocy, gdy wstawałam do WC bardzo zakłuło mnie po prawej strony, tak jakby w jajniku. Czy coś może być nie tak? Cy to moze od leżenia i nagłego wstania z łóżka, czyli zmiany pozycji po długim leżeniu? Muszę powolutku wstawać z łóżka.

Ja mam kota (mój avatar). Bardzo się denerwuję, bo to kotka - a kotki potrafią być bardzo charakterne. Mam nadzieję że zaakceptuje dzidziusia.

U nas również maleństwo na początku będzie spać z nami, w jednym łóżku, a później w swoim pokoiku (1 dziecko).

Ja również nie będę robić żadnych dodatkowych badań genetycznych. Po co, jeżeli nie są pewne i dużo kosztują, a najważniejsze żeby później nie denerwować się przez całą ciążę, gdyby wykazały coś nie tak.

reklama
Beata mnie też tak kilka razy pociągło z boku podczas kichania albo jakiegoś gwałtownego ruchu że aż się przeraziłam...Chyba wszystko ok, zapomniałam lekarzowi powiedzieć ale widać dziś było że z dzidzią w porządku a to tylko przy gwałtowniejszych ruchach tak mi się zdarzyło także chyba po prostu trzeba spokojniej i bardziej uważać

Ostatnia edycja:
Masz rację Renia, naprawdę trzeba uważać, bo rzeczywiście zdarzyło mi się to tylko przy gwałtownych ruchach, gdy wcześniej nie ruszałam się przez jakiś czas i byłam w jednej pozycji (głównie na leżąco).
Trochę uspokoiłaś mnie, dzięki :-)

Martita nie jak na okres. inaczej i jakos tak bardziej z lewej strony, takie dosc mocne klucie, bol :(

Lunka rozumiem jak Ci przykro, szkoda, ze nic sie nie dowiedziałas :(

przespalam 2 godziny, jest lepiej, tylko chwilami deliktanie mnie pobolewa. martwię sie co z pracą, tutaj kobiety ciężarne normalnie pracują do końca, nie ma zwolnień, a jak tak mnie bolalo to to się moze powtórzyć :( ech, zawsze cos :(

Beata mnie również kłuje gdy szybko wstanę bądź przewrócę się na drugi bok ale lekarz powiedział , że to normalne i trzeba powoli :-)
A odnośnie kotek to mam 3 z czego dwie bardzo hmm uparte i nie lubiące obcych ale na jednym forum znalazłam porady jak przygotować kota na nowego członka rodziny :-)

Jupppi dziś znow wolny dzień !!!:)za to jutro musze nadrobić :((
Beatka ja tez mam takie mocne bóle cos jak kujący punktowo ból..czasem tak miewam...dziś pobolewa mnie lewa nerka ale myśle ze to dzidziu naciska na nerw ..macica rośnie i zwiększa objętość.
Beatka 2moich klientów ma koty..kiedyś były obojętne dla mnie ..a teraz chodzą za mną i wydają dziwne dźwięki ..cos jak miauczenie :)i patrzą na mnie aż sie ich boje ;)chyba ciąże wyczuwają ..:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry