• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja powtarzałam cytomegalie, pomimo tego ze już ja przechorowałam. Moja ginekolog mowila ze jeżeli chodzi o toxo to trzeba szczególnie uwazac na surowe mieso.

Milady na ja Twoim miejscu bym się nie zastaanwiala tylko odpoczela trochę od pracy i tak Cie podziwiam ze dajesz rade z wymiotami.

Dzoana super, u mnie tez się niby cieszyli ale co kto pomyslal w glowie tak naprawdę to już nie wiem ;-)

Miladyy rety Ty to naprawdę odczuwasz, ze jesteś w ciazy! a ja tu narzekam, ze mi czasem niedobrze i ze brzuch zaboli, wspolczuje Ci.

ja dzis na szczęście lepiej niz wczoraj, nic nie boli tylko tradycyjnie śpiąca jestem i głodna. jestwm teraz w pracy, ale na szczęście nic dziś nie muszę robić bo padł system :) ukrywam się i siedzę na telefonie ;)

Witam, ja dziś od rana na nogach. Porobiłam badania, ledwo wytrzymałam naczczo :-\ Założyłam dziś jeansy i już ściskały w brzuszek, także chodzę z rozpiętym guzikiem. Ale chyba muszę się już z nimi pożegnać na jakiś rok...

Toksoplazmozą można się zarazić też właśnie przez surowe mięso. Np. jedząc coś niedopieczonego np. z grilla.

Ja w pierwszej ciąży badania prenatalne miałam robione dopochwowo i super wszystko było widać. Mam nadzieje że teraz też mi tak zrobi:tak:

A ja dzisiaj mam grochówkę na obiad - pycha. Taką mi narobiłyście ochotę:-)

Ja też już nie chodzę w dżinsach. Kupiłam sobie różne kolory leginsów (do tej pory miałam tylko czarne), kilka tunik i kilka sukienek :-)
Ja również nie mam zamiaru inwestować w typowo ciążowe ciuchy jak np. dżinsy, bo przede wszystkim nie podobają mi się ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry