Mam pytanie, tym z Was którym minęły mdłości to już tak zupełnie? Kurcze myslałam, że teraz będzie już lepiej i w sumie mam np. dwa dni bez mdłości ale później bez powodu nagle muszę do toalety :-( Dziś wypiłam herbatę i chwilę później pobiegłam wymiotować. To inny rodzaj mdłości niż na początku bo cały dzień czuję się dobrze aż w pewnym momencie mnie odpadają :/
Śpicie tak jak zawsze czy na lewym boku? Czytałam, że tak jest zalecane ale nie da się przecież leżeć tylko w ten sposób choć na prawym nie mogę bo mnie wtedy zaczyna boleć brzuch po prawej stronie więc śpię też na plecach.
Eh tych dolegliwość jest co raz więcej.
Beata odnośnie omdleń to nie zauważyłaś czy mają one miejsce np gdy się spieszysz, denerwujesz? Ja tak miałam dwa razy, raz gdy zaspałam do pracy i ekspresowo myłam i suszyłam włosy, szybki makijaż i ubieranie. Wyszłam z domu i zesłabłam. A drugi raz gdy szybko robiłam zakupy i śpieszyłam się na autobus. Bardzo zdyszana wbiegłam do autobusu i wtedy też mi się zakręciło w głowie i gdyby nie to, że usiadłam przy otwartym oknie to pewnie bym zesłabla