reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka trzymam kciuki za ciebie!

Ja startuje z waga 47 kg, wczoraj sie wazylam i było 50 kg. Mam nadzieje stanąć na 60 kg.

Dzis mam dzień wolny i z synem byliśmy na mega zakupach w galerii, obkupilam sie w ubrania ciążowe, młody jak zwykle wybłagał kolejnego dinozaura i bluzki z dinozaurami ;) teraz młody spi a ja zrobiłam barszcz ukraiński i zaraz biorę sie za racuchy z jabłkami. Moze jeszcze zdążymy na plac zabaw zanim sie ściemni.

reklama
Ja startuje z waga 55 kg, w pierwszej ciąży wazylam na poczatku dużo więcej bo 63 kg i przytylam 12 kg, ale czesc ciazy bylam na diecie cukrzycowej. Po ciąży udalo mi się bez diety schudnąć do 58 kg, ale ja nie miałam czasu na jedzenie, Jula miała do tego straszne kolki wiec odstawialam po kolei wszystkie produkty aż prawie nic nie zostalo. Potem dzieki cwieczeniom schudlam jeszcze 3 kg.

Miladyyy jednym z powodów dlaczego nie robiliśmy dużego wesela to właśnie jego organizacja, ja mam slabe nerwy i raczej bym wysiadla nerwowo niż wszystko zorganizowala.

Hej hej :)
Mnie jeszcze troche pobolewa podbrzusze, ale nie biore nospy nie jest jeszcze tak tragicznie :)
Dzisiaj mam straszny problem z głową, strasznie mnie boli..
Bylam dzisiaj na cmentarzu i od tego czasu tak mnie boli..
Ja startuje z wagi 78 kg, na dzień dzisiejszy mam 71,5 kg..
a to juz 16 tydzien.. i wiecie co? jednym sutku zauwazylam bialą, zaschniętą wydzieline, czyli pewnie siarę.
to mozliwe ze to juz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry