Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi bo właśnie mam dylemat z tą pastą bo stomatolog kazała mi myć bardzo malutką ilością, ale tej samej pasty co my używamy i na końcu jeśli nadmiar pasty zostaje na zębach to zetrzeć wilgotnym wacikiem. A ja doczytałam na zwykłej paście, że nie należy stosować u dzieci poniżej 6 roku życia, więc zakupie taką specjalną dla maluszków.
A ja znowu słyszałam od koleżanki dentystki, że trzeba sprawdzać zawartość fluoru w paście dla dzieci. Większość ma 500 ppm a żeby fluor choć trochę się wchłonął podczas mycia, potrzeba przynajmniej 1000 ppm fluoru w paście. Inaczej bezsensu jest używać pastę. Wiem, że tylko jedna pasta dla dzieci ma tą przepisową normę ale nie pamiętam teraz nazwy.U mnie kazała dlatego używać pasty dla dorosłych, tylko w małej ilości, bo one mają 1000 ppm fluoru w składzie i uważać żeby mała jej nie połykała.
Witam dziewczyny , nie odzywałam się przez weekend, bo był straszny ;(
Gratulacje Beata dziewczynki ! W którym tygodniu stwierdził Ci chłopca? Nam na 3d/4d w 14 tygodniu powiedział ze na 80% dziewczynka, 16.11 idę na wizytę zobaczymy co powie.