reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Anika to ty masz już 18letnia córcię?...ale fajnie:) napewno pomoże duzo przy opiece ;)ja sie czasem zastanawiam jak to będzie jak moje dzieci bedą w nastoletnim wieku i taki kilkulatek w domu:)

Alexia - witaj:-)
Macie z Marzenką po 37 lat a ja tuż za Wami, 35 mi stuknęło:zawstydzona/y:

Dziewczyny zazdroszczę Wam ze już macie połówkowe, ja za 4 tyg dopiero. Ale na czw wcisnęłam się na szybkie usg na 15 bo przecież nie wytrzymam nie widzieć tyle dzidzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to takie szybkie raczej bez pomiarów dla mojego spokoju tylko serduszko podejrze czy bije

Kitki witam witam :-) widzę, że jednak są tu dziewczyny 35+... uff a już się bałam, że tylko ja będę jedyną staruszką :-) żart oczywiście, czuje się baaaardzo młodo. Nie ważne co pokazuje metryka, ważne na ile się czuję a czuję się na 20 :-) ;-)

reklama
Alexia..czy ciebie lekarz tez zamęcza badaniami typu amnio i innymi testami genetycznymi z krwi....jest ich masa powyżej 35...ja każdego usg bardzo sie obawiam...i już żadnych testów dodatkowych nie biorę...miałam pappa, i poczwórny ..ten ostatni był dla mnie okrutnie stresujacy..i lekarz mimo iż usg pokazało ze dzidzi zdrowe to namawia mnie na masę testów z krwi i amnio...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry