Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lusinda - tzw "połówkowe" to USG, które dokładnie bada narządy. Sprawdza budowę serca, mózgu, przepływy w pępowinie,nerki,żołądek itd. Nie każdy lekarz może je zrobić ze względu na brak doświadczenia lub gorszy sprzęt. Podpytaj swoją lekarkę.
. Muszę podpytać koleżankę, która do niej też chodziła w trakcie ciąży jak to u niej było z tymi badaniami.ja prenatalne miałam już w 13 tc robionei teraz chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają te badania do 22 tc. Czy możliwe, że moja gin o nich zapomniał lub ich nie robiła? A może po prostu nic mi nie wspomniała przez zamieszanie?
no jakiś dramat tam mam.. dołączam się do pociążowych treningów 

Wczoraj byłam u gina i miałam robione usg no i pokazał się 100%-owy chłopczyk :-) Bobas był strasznie ruchliwy i nie dało się zrobić mu żadnego zdięcia. Strasznie chciałabym go już czuć ale lekarz mi powiedział ża mam grube łożysko i nie prędko poczuję małego-nie wiem co to oznacza grube łożysko???