reklama

Kwietniowe mamy 2016

Cześć kochane :) mimo paskudnej pogody wietrznej mój poranek zaczął się cudownie..... mam dzisiaj imieniny.... ogólnie to są wymyślone imieniny przez moich rodziców, bo mojego imienia nie ma w kalendarzu..... budzę się chwilę po godz. 7 a tam bukiet róż prezent i kartka od męża..... cudowna niespodzianka.... nie spodziewałam się, bo jak ostatnio byslimy na zakupach to mąż mi kupił kozaki i powiedziałam mu, że to będzie prezent imieninowy.... a tu niespodzianka... piękna piżamka ( już ją znalazlam w necie taka: https://sklep.dn-nightwear.com/pizamy-damskie/1328-dots-pizama.html#/rozmiar-s) ...
a wczorajszy dzień.....byłam znów u dentysty .... kolejny ząb mi wyrwał.... mam nadzieję, że to już koniec moich wizyt do końca ciąży.... bo wykończę się finansowo i psychicznie...

reklama
Witajcie:)

Podczytuje Was czasem ale od dzis chyba zagoszcze na stale. Wczoraj wizyta u gina i mam osiasc na kanapie bo szyjka sie skraca. Szczegoly opisze zaraz na watku wizytowym.

Co do cwiczen to ja nie robie nic bo nie mam zadnych dolegliwosci a poki co jedynie 3 kg na plusie.

Czy Was tez tak drazni to co sie dzieje za oknem?? Przeciez to jest nie do wytrzymania taka wichura.

Powiedzcie mi jak u Was z garderoba? Ja juz w ciazowych spodniach smigam. Tylko zastanawia mnie co z kurtka na zime? Niby mam taka w ktorej popuszce sznurki i sie rozszerzy ale czy wystarczy do konca zimy to nie wiem.

Moja Zosia dzis ma zdjecia mikolajkowe w przedszkolu. I tak mi zaswitalo w glowie ze nie mam za bardzo pomyslu na prezenty dla Zoski i mojego faceta. Podsuniecie jakies pomysly?

Milego dnia :)

Ewe1892, Amko co do ćwiczeń to polecam Wam te na piłce dużej do fitnesu - nie jest to jakiś duży wydatek ok 30 zł + pompka 20 zł, a naprawdę bardzo odciąża kręgosłup i miednicę w ciąży. A potem super się sprawdza po porodzie - ja np karmiłam na piłce. A jak mała płakała i brałam ją w ramiona i delikatnie skakałam na piłce i nie mijała minuta i malutka spała :) Nawet mój mąż ją tak usypiał :) Fakt że zajmuje trochę miejsca, ale w każdej chwili możesz spuścić powietrze i schować do szafy. Bardzo polecam!

Anika super wieści z wizyty, no i gratulacje chłopca :)

kasiagaw, pogoda beznadziejna :( ja w niedzielę założyłam moje spodnie ciążowe z pierwszej ciaży i jeszcze mi są za luźne i mi sie zsuwają z tyłka i brzucha więc na razie jeszczę będę chodzić w moich ciuszkach, ale trochę większych, takich "sprzed odchudzania" :)

Ostatnia edycja:
Rsz91 wszystkiego najlepszego!!
Kasiagaw ja tez juz spodnie ciazowe nosze, kupiłam w hm , niby wygodne ale jak za długo pochodze to mnie boli dół brzucha :( wczoraj kupiłam sobie na ebayu leginsy ciążowe i bluzke. ja mam płaszczyk ciążowy, tylko taki bardziej jesienny ale w uk nie jest az tak zimno. jak bedzie potrzeba to cos jeszcze dokupie :)
dzisiaj o godz 5 rano, jak spalam na plecach dzidzik zaczął tak szaleć w brzuchu że aż sie wystraszyłam. czy wy tez czujecie kaoniecia gdy dotkniecie reka brzuch?
dzis na obiad robie pieczen, pierwszy raz, mam nadzieje ze wyjdzie :)
lekarz przedłużył mi zwolnienie o kolejne 2 tyg wiec wypoczywam

rsz91 wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Ale się wkurzyłam. Miałam mieć USG połówkowe 27 listopada ale nagle okazało się, że mój lekarz wziął sobie urlop i wizyta odwołana :wściekła/y:
Dzisiaj wieczorem jadę do przychodni umówić się na inny termin z innym lekarzem. Szkoda, bo tamten miał bardzo dobry sprzęt i teraz nie wiem na kogo trafię :wściekła/y:
Ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Najwyżej nie będę miała zdjęć 4d i płyty na pamiątkę, szkoda :-(
A może się uda, nie wiem, ech....:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry