Schauma no dokładnie u nas tak to wygląda i ja wtedy już u małej zostaję i śpię, jak to będzie przy drugim nie wiem, może jej minie budzenie się w nocy, jak nie to mężuś będzie z nią spać, ale myślę, że te budzenie to przez wychodzące 3, jedne się przebijają, drugie sa w trakcie, jeszcze tylko 5 i może wtedy będzie ładnie przesypiać noce :-)
Rsz mnie nie boli brzuch jak na razie ale z tego co dziewczyny pisały to normalne a jak się martwisz to zadzwoń do ginekologa
Milka super, że klucze będą

Kitki spokojnie, na pewno jest wszystko dobrze :-* nie denerwuj się :-* tak już mamy my MAMY że ciągle się martwimy o nasze maleństwa, też się często martwię i stresuję jak coś niepokojącego czy innego się dzieje, takie już uroki ciąży i macierzyństwa, daj znać po wizycie :-*
Marciosz pierwszy raz słyszę o takim złotym środku, ale skoro pomógł to najważniejsze

mi jak na razie nie przeszkadza spanie z córcią w jej pokoju ale w perspektywie pojawienia się maleństwa to nie będę w stanie się rozdwoić więc fajnie by było jakby przesypiała noce, ale będzie co ma być dam sobie radę ze wszystkim :-) mężuś będzie pomagał :-)
mi brzuch twardnieje wieczorami, mam wtedy leżeć, nie kazała mi ginekolog nic brać, tylko nie dźwigać córci (ciekawe jak mam to zrobić

)
zdrówka dla choruszków dla dzieci i mam :-*
kciuki trzymam za wizyty, dajcie znać po :-*
ja mam wizytę za tydzień myślę,czy mi zrobi usg bo ostatnio robiła i jako tako sprawdzała pomiary to martwię się, że teraz nie zrobi, ale następna,też po 2 tyg to będę musiała wytrzymać, ale raczej jak mi teraz nie sprawdzić dokładnie, łącznie z serduszkiem to zapiszę się prywatnie na połówkowe, i na następną wizytę mam już mam mieć badanie obciążenia glukozą,z córcią miałam później ale wtedy inny ginekolog mnie prowadził mam zrobić to zrobię, tak więc idę w piątek rano na glukozę, mężuś ze mną pójdzie bo sama pewnie bym nie dała rady, będę jedna z pierwszych? Któraś też robi w tym tygodniu

?
ja jak na razie odpoczywam, zaraz zrobię sobie obiad i czekam na córeczkę bo była u dziadków, już się nie mogę doczekać, tęsknie za nią