reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
U nas dziś rano snieg padal, corka już myslala ze pojdziemy lepic bałwana :-) oczywiście do tej pory już wszysko się rozpuscilo.

Chyba zrobimy dziś drugie podejście do oglądania wozka, wlaczyl mi się syndrom wicia gniazda bo najchętniej to już bym wszystko miała gotowe. Wieczorkiem mam wizyte u endokrynolog.

Kitki jak sytacja u Ciebie??

Witajcie. U mnie jakby ciut lepiej. Ale po nocy zauwazylam ze lepiej jest. Moze to rzeczywiacie od jelit. Ja kiedys bralam leki na jelito drazliwe. Pozniej przeszlo. Moze znow cos mnie dopada. Jak bedzie mocno bolec to pierdziele i jade znow na ip tym razem z mezem. Jak nie to wytrzymam do czw do wizyty

Witajcie ah odkopalam wszystkie posty od wczoraj bo bylam tak zajeta zamawianiem wyprawki ze zapomnialam o forum :szok:

Klaudyna gratuluje coreczki ;)

Kitki biedna jak sie czujesz ?? Ah te szpitale ale cie potraktowali:baffled:

Dziewczyny gratuluje ruchow :))

I duzo sily dla tych co po meble jezdza i remont maja na glowie :))

Kitki jak tak czytam co przeżywasz to strasznie Ci współczuje, mi ciężko jest z moim twardniejącym brzuchem nawet jeśli to tylko trwa kilkanaście minut dziennie, a Ty już cierpisz któryś dzień z kolei.Trzeba wierzyć, że będzie już lepiej:tak:

Martita powodzenia przy szukaniu wózeczka :-)

Dziś takie wiatrzysko, że raczej nigdzie nie wychodzę. Trzymajcie się cieplutko :-D

Kitki jesli chodzi o jelita to ja mam tak, ze jak się nie załatwię (mam często zatwardzenia) to łapią mnie takie skurcze w brzuchu ze az mnie zgina w pół i nie mogę się ruszyć. Ale ja jestem pewna ze to napewno od tego. Po zalatwieniu wszystko jest normalnie.
Co do remontów to u mnie pewnie się w styczniu zacznie... Aż się boję ile na to wydamy ;)

Cześć:) co tam dzisiaj gotujecie na obiadek? Ja robię krokiety z serem i pieczarkami oraz zupę ziemniaczano-cebulową z grzankami...mmnniam... uwielbiam krokiety....

reklama
Alunia - ja nie mam raczej problemów z wypróżnianiem, wczoraj to mnie goniło ze 3 razy ale to pewnie od dużej ilości nospy i magnesu.

Już nic nie piszę ze mi lepiej bo właśnie od kaszlu wymiotowałam jak kot:baffled: chyba sobie zrobię lekką głodówkę ze dwa dni, może jelita przestaną w końcu szaleć. a kaszel się zaczął bo niestety u mnie się właśnie alergia zaczyna i będzie pewnie meczyć do lutego ale mam wziewy wiec jakos to ogarnę

Do góry