reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Pognala pedem do gabinetu i wziela mnie polozna zaraz zawolala. Tetno mam 153/70 wiec od razu afera ze wysokie. Mowie ze to przez babke w rejestr. Czekam na lekarza teraz

Kitki trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Daj znać później co i jak
Straszne to babsko w rejestracji :szok:Wiadomo, że nikt nie jedzie na ip bo ma taką zachciankę tylko jak na prawdę jest taka potrzeba.

Kitki ale cię trzyma ten ból ...hmmmm a sprawdzali cię pod katem wyrostka?..kurde tyle dni i przyczyna nie wyjaśniona :(trzymam kciuki i przesyłam buziaki ..oby wszystko było dobrze

U mnie na obiad ogórkowa..a na drugie łosoś , ziemniaczki z koperkiem, szpinak...na szybko ..zupę mam Zamrożona w pudeleczkach wiec jak potrzebuje dla dzieci na pierwsze danie to tylko po zapas sięgam :)a ryba będzie pieczona bo szybciej..i zdrowiej ;)

Jakbym ja zobaczyła, że ciężarna drugi raz w krótkim czasie ip odwiedza, pomyślałabym że może cos jednak jest na rzeczy. A oni zawsze hipochondrii się dopatrują i olewajà człowieka:(
Kitki mam nadzieję, że tym razem zbadają Cię dokładnie. Jednocześnie mam nadzieję, że to nic poważnego. Podobnie jak reszta dziewczyn czekam na info.
Mnie od niedzieli dziwnie bolał brzuch, czułam dziwny ucisk na pęcherz, trochę dokuczały mi jelita, tak że niekiedy aż zgięta wpół chodziłam, ciepła kąpiel przynosiła ulgę, ale dopiero dziś poczułam się hm normalnie. Tyle że wyniki dzisiejszego badania moczu mam słabe-liczne bakterie, bilirubina, leukocyty... Pewnie będzie trzeba zrobić posiew.
Ja wczoraj miałam krokiety i barszcz:) ale wszystko kupowane. A jutro chyba sałatkę jarzynową zrobię:)

Kitki trzymam kciuki za wizytę na ip. Mam nadzieję że tym razem się przestraszą, bardzo dokładnie Cię zbadają i wyjaśnią co się dzieje, czemu tak Cię boli.
Super że pojechałaś tam z mężem. Daj znać jak tylko będziesz po wizycie. Czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie.

reklama
Do góry