reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Kitki trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Daj znać później co i jak
Straszne to babsko w rejestracji
Wiadomo, że nikt nie jedzie na ip bo ma taką zachciankę tylko jak na prawdę jest taka potrzeba.
Straszne to babsko w rejestracji

marzenka2015
Kitki ale cię trzyma ten ból ...hmmmm a sprawdzali cię pod katem wyrostka?..kurde tyle dni i przyczyna nie wyjaśniona
trzymam kciuki i przesyłam buziaki ..oby wszystko było dobrze
marzenka2015
U mnie na obiad ogórkowa..a na drugie łosoś , ziemniaczki z koperkiem, szpinak...na szybko ..zupę mam Zamrożona w pudeleczkach wiec jak potrzebuje dla dzieci na pierwsze danie to tylko po zapas sięgam
a ryba będzie pieczona bo szybciej..i zdrowiej 
Jakbym ja zobaczyła, że ciężarna drugi raz w krótkim czasie ip odwiedza, pomyślałabym że może cos jednak jest na rzeczy. A oni zawsze hipochondrii się dopatrują i olewajà człowieka
Kitki mam nadzieję, że tym razem zbadają Cię dokładnie. Jednocześnie mam nadzieję, że to nic poważnego. Podobnie jak reszta dziewczyn czekam na info.
Mnie od niedzieli dziwnie bolał brzuch, czułam dziwny ucisk na pęcherz, trochę dokuczały mi jelita, tak że niekiedy aż zgięta wpół chodziłam, ciepła kąpiel przynosiła ulgę, ale dopiero dziś poczułam się hm normalnie. Tyle że wyniki dzisiejszego badania moczu mam słabe-liczne bakterie, bilirubina, leukocyty... Pewnie będzie trzeba zrobić posiew.
Ja wczoraj miałam krokiety i barszcz
ale wszystko kupowane. A jutro chyba sałatkę jarzynową zrobię
Kitki mam nadzieję, że tym razem zbadają Cię dokładnie. Jednocześnie mam nadzieję, że to nic poważnego. Podobnie jak reszta dziewczyn czekam na info.
Mnie od niedzieli dziwnie bolał brzuch, czułam dziwny ucisk na pęcherz, trochę dokuczały mi jelita, tak że niekiedy aż zgięta wpół chodziłam, ciepła kąpiel przynosiła ulgę, ale dopiero dziś poczułam się hm normalnie. Tyle że wyniki dzisiejszego badania moczu mam słabe-liczne bakterie, bilirubina, leukocyty... Pewnie będzie trzeba zrobić posiew.
Ja wczoraj miałam krokiety i barszcz
Kitki trzymam kciuki za wizytę na ip. Mam nadzieję że tym razem się przestraszą, bardzo dokładnie Cię zbadają i wyjaśnią co się dzieje, czemu tak Cię boli.
Super że pojechałaś tam z mężem. Daj znać jak tylko będziesz po wizycie. Czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie.
Super że pojechałaś tam z mężem. Daj znać jak tylko będziesz po wizycie. Czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie.
reklama