klaudynaaa
Fanka BB :)
Dorotka ja tam miałam z córeczką w ciąży, wszystko mi śmierdziało i nic nie jadłam schudłam kilka kg, ja na pewno chcę wiedzieć kto tam w brzuszku mieszka, mam córeczkę ale obojętne mi co teraz będzie :-)
Bluelovi ja chcę dzisiaj usmażyć kiełbaskę z cebulką i jestem ciekawa czy dam radę
Milka pewnie !! Gratulacje robisz teraz betę czy czekasz na wizytę ?
Chanel beta musi wzrastać o ileś ale dokładnie nie wiem ile u mnie około 20 tys w tydzień urosła, trzymam kciuki żeby wzrosła :-*
Minkimink kurcze to może jest nadzieja, trzymam kciuki :-*
Joasia witaj, gratulacje kiedy lekarz? Czy beta ?
Jessie witaj i ty, gratulację :-)
Gawa super!!
kochane u mnie bez plamień dalej, tak się cieszę, ale za to dopadają mnie strasznie mdłości, rano jest mi tak nie dobrze, coś strasznego, dzisiaj poleciałam do WC ehhhh
najgorzej mi rano i wieczorem w ciągu dnia też mnie dopadają i te zawroty głowy i ciągle zmęczenie, oby szybko minęło, dobrze, że mam córeczkę to jakoś przy niej staram się nie myśleć o tym , że się źle czuję
kochane czy wam też tak wyskoczyły brzuszki? niby w drugiej ciąży widać wcześniej i u mnie już taki wystający jak tylko coś zjem to wyskakuje jak w 4 msc
Bluelovi ja chcę dzisiaj usmażyć kiełbaskę z cebulką i jestem ciekawa czy dam radę
Milka pewnie !! Gratulacje robisz teraz betę czy czekasz na wizytę ?
Chanel beta musi wzrastać o ileś ale dokładnie nie wiem ile u mnie około 20 tys w tydzień urosła, trzymam kciuki żeby wzrosła :-*
Minkimink kurcze to może jest nadzieja, trzymam kciuki :-*
Joasia witaj, gratulacje kiedy lekarz? Czy beta ?
Jessie witaj i ty, gratulację :-)
Gawa super!!
kochane u mnie bez plamień dalej, tak się cieszę, ale za to dopadają mnie strasznie mdłości, rano jest mi tak nie dobrze, coś strasznego, dzisiaj poleciałam do WC ehhhh
najgorzej mi rano i wieczorem w ciągu dnia też mnie dopadają i te zawroty głowy i ciągle zmęczenie, oby szybko minęło, dobrze, że mam córeczkę to jakoś przy niej staram się nie myśleć o tym , że się źle czuję
kochane czy wam też tak wyskoczyły brzuszki? niby w drugiej ciąży widać wcześniej i u mnie już taki wystający jak tylko coś zjem to wyskakuje jak w 4 msc

Dalej jestem osłabiona i muszę uważać ale przynajmniej nie latam za każdym razem jak z łóżka wstaję do toalety
A co do jedzenia mało co mi wchodzi, lekarz zalecił mi dietę wysokobiałkową a ja jem prawie same węglowodany bo na białko patrzeć nie mogę, ale widać służy mi jednak na razie taki sposób odżywiania bo jest coraz lepiej jak mi przejdzie to przejdę na bardziej zbilansowaną dietę
. Dziewczyny a jak myślicie, kiedy może być widać czy np. bliźniaki będą? Może tak być, że będzie to dopiero widoczne?