reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Chanel88 przykro mi. A brałaś jakieś leki ? Może nast. razem idź do lekarza żeby cos Ci dał ? Ja jestem po IVF wiec od samego początku dużo leków na podtrzymanie ciąży i jest ok. Ale chyba w normalnej ciąży tez można się czymś wspomóc :) Czasami tak się zdarza, ale nie załamuj sie, jednak zachodzisz w ciaze wiec jest to duzy + :))) 3 mam kciuki za powodzenie w nast. cyklu :)

Renia ja też od tych moich plamień jak dostałam l4 i się oszczędzam to ustały, więc bycie na l4 pomaga, ale czuje się kiepsko, co do jedzenia to tak jak piszesz jesz to na co masz ochotę w sensie to co nie wywołuje u ciebie mdłości, ja w ostatniej ciąży 4 msc nie jadłam nic prawie, wszystko zwracałam a mam zdrową córeczkę :-D
Heather gratulację :-) ja mam 24 :-)
Stacy no właśnie a ja mam taki nabity przez cały dzień jaki on będzie za kilka msc :-D
Dżoana bliźniaki były by widoczne moim zdaniem na pierwszym usg jak był jeden bąbelek widoczny to jest jedno dziecko :-D co do seksu to u mnie na razie pauza przez te krwawienia i plamienia
Milka ja się pytałam ale dziwnie tam u was, ja bym nie wytrzymała bez potwierdzenia betą czy wizytą u gina czy usg właśnie no ale wszędzie inaczej, ciesz się,że nie masz objawów tylko pozazdrościć :-) co do wyprawki to dla mnie zdecydowanie za wcześnie ;-)
Chanel jej mi też przykro...trzymaj się :-*
u mnie dalej bez plamień, niedobrze mi w ciągu dnia, najgorzej rano ehhh, doszedł okropny smak w ustach, no i ta senność i zmęczenie mnie wykańcza, piersi mnie w sumie nie bolą tylko wieczorem, a dzisiaj znowu upały...

Witam kchane, chyba mogę się dołączyć ;) dzisiaj test pokazał mi 2 kreseczki :D kalendarzyki twierdzą, że rodzić będę 24 kwietnia. Ale jestem tak szczęśliwa i w takim pozytywnym szoku, że nawet nie czytałam co terazrobić, kiedy iśc do gina żeby potwierdzić???

Witam nowe mamusie, gratulacje!

Jezeli chodzi o mdłości to ja w domu tez sie lepiej czuje, w ogóle to przez dwa dni jakby odpuściły wiec juz sie stresowalam ale dzis juz wróciły. Najgorsze że często mam odruch wymiotny, już czasami wolałabym chyba zwymiotować...

Jezeli chodzi o sex to nie używamy zabezpieczenia, ja raczej nie miewam infekcji wiec chyba nie ma takiej potrzeby :-)

Ja oglądałam ubranka i wózki juz planując ciążę, ale wiadomo ze to jeszcze wcześnie żeby cokolwiek kupować.

Miladyy serduszko najwcześniej widac mniej więcej w 7 tygodniu

Ostatnia edycja:
Chanel bardzo mi przykro :(
Witam nowe kolezanki :)
Dzoana lekarzowi pewnie chodzilo by infekcji nie lapac, chociaz mi zaden lekarz tego nie mowil i nie stosowalismy ale faktycznie w 1 ciazy troszke mnie lapaly, ja mam 27lat
Martita ja,dzis caly dzien w pizamie spedzam :D I tak leje u nas,caly dzien bez przerwy, maz mi tylko dania serwuje ja juz do kuchni nawet nie wchodze bo mnie mdli od razu... ale to jest okropne naprawde nie przypominam sobie zebym z synem tez tak miala :/

reklama
Renia ja w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam co to są mdłości. Teraz zupełnie inaczej, oprócz mdłości bardzo często kreci mi się w glowie i kilka razy dziennie robi mi się słabo :-(

Do góry