reklama
Chanel88 przykro mi. A brałaś jakieś leki ? Może nast. razem idź do lekarza żeby cos Ci dał ? Ja jestem po IVF wiec od samego początku dużo leków na podtrzymanie ciąży i jest ok. Ale chyba w normalnej ciąży tez można się czymś wspomóc
Czasami tak się zdarza, ale nie załamuj sie, jednak zachodzisz w ciaze wiec jest to duzy +
)) 3 mam kciuki za powodzenie w nast. cyklu 
klaudynaaa
Fanka BB :)
Renia ja też od tych moich plamień jak dostałam l4 i się oszczędzam to ustały, więc bycie na l4 pomaga, ale czuje się kiepsko, co do jedzenia to tak jak piszesz jesz to na co masz ochotę w sensie to co nie wywołuje u ciebie mdłości, ja w ostatniej ciąży 4 msc nie jadłam nic prawie, wszystko zwracałam a mam zdrową córeczkę 
Heather gratulację :-) ja mam 24 :-)
Stacy no właśnie a ja mam taki nabity przez cały dzień jaki on będzie za kilka msc
Dżoana bliźniaki były by widoczne moim zdaniem na pierwszym usg jak był jeden bąbelek widoczny to jest jedno dziecko
co do seksu to u mnie na razie pauza przez te krwawienia i plamienia
Milka ja się pytałam ale dziwnie tam u was, ja bym nie wytrzymała bez potwierdzenia betą czy wizytą u gina czy usg właśnie no ale wszędzie inaczej, ciesz się,że nie masz objawów tylko pozazdrościć :-) co do wyprawki to dla mnie zdecydowanie za wcześnie ;-)
Chanel jej mi też przykro...trzymaj się :-*
u mnie dalej bez plamień, niedobrze mi w ciągu dnia, najgorzej rano ehhh, doszedł okropny smak w ustach, no i ta senność i zmęczenie mnie wykańcza, piersi mnie w sumie nie bolą tylko wieczorem, a dzisiaj znowu upały...

Heather gratulację :-) ja mam 24 :-)
Stacy no właśnie a ja mam taki nabity przez cały dzień jaki on będzie za kilka msc

Dżoana bliźniaki były by widoczne moim zdaniem na pierwszym usg jak był jeden bąbelek widoczny to jest jedno dziecko
co do seksu to u mnie na razie pauza przez te krwawienia i plamienia Milka ja się pytałam ale dziwnie tam u was, ja bym nie wytrzymała bez potwierdzenia betą czy wizytą u gina czy usg właśnie no ale wszędzie inaczej, ciesz się,że nie masz objawów tylko pozazdrościć :-) co do wyprawki to dla mnie zdecydowanie za wcześnie ;-)
Chanel jej mi też przykro...trzymaj się :-*
u mnie dalej bez plamień, niedobrze mi w ciągu dnia, najgorzej rano ehhh, doszedł okropny smak w ustach, no i ta senność i zmęczenie mnie wykańcza, piersi mnie w sumie nie bolą tylko wieczorem, a dzisiaj znowu upały...
Witam kchane, chyba mogę się dołączyć
dzisiaj test pokazał mi 2 kreseczki
kalendarzyki twierdzą, że rodzić będę 24 kwietnia. Ale jestem tak szczęśliwa i w takim pozytywnym szoku, że nawet nie czytałam co terazrobić, kiedy iśc do gina żeby potwierdzić???
Witam nowe mamusie, gratulacje!
Jezeli chodzi o mdłości to ja w domu tez sie lepiej czuje, w ogóle to przez dwa dni jakby odpuściły wiec juz sie stresowalam ale dzis juz wróciły. Najgorsze że często mam odruch wymiotny, już czasami wolałabym chyba zwymiotować...
Jezeli chodzi o mdłości to ja w domu tez sie lepiej czuje, w ogóle to przez dwa dni jakby odpuściły wiec juz sie stresowalam ale dzis juz wróciły. Najgorsze że często mam odruch wymiotny, już czasami wolałabym chyba zwymiotować...
Jezeli chodzi o sex to nie używamy zabezpieczenia, ja raczej nie miewam infekcji wiec chyba nie ma takiej potrzeby :-)
Ja oglądałam ubranka i wózki juz planując ciążę, ale wiadomo ze to jeszcze wcześnie żeby cokolwiek kupować.
Miladyy serduszko najwcześniej widac mniej więcej w 7 tygodniu
Ja oglądałam ubranka i wózki juz planując ciążę, ale wiadomo ze to jeszcze wcześnie żeby cokolwiek kupować.
Miladyy serduszko najwcześniej widac mniej więcej w 7 tygodniu
Ostatnia edycja:
renia1321
Fanka BB :)
Chanel bardzo mi przykro 
Witam nowe kolezanki
Dzoana lekarzowi pewnie chodzilo by infekcji nie lapac, chociaz mi zaden lekarz tego nie mowil i nie stosowalismy ale faktycznie w 1 ciazy troszke mnie lapaly, ja mam 27lat
Martita ja,dzis caly dzien w pizamie spedzam
I tak leje u nas,caly dzien bez przerwy, maz mi tylko dania serwuje ja juz do kuchni nawet nie wchodze bo mnie mdli od razu... ale to jest okropne naprawde nie przypominam sobie zebym z synem tez tak miala :/
Witam nowe kolezanki
Dzoana lekarzowi pewnie chodzilo by infekcji nie lapac, chociaz mi zaden lekarz tego nie mowil i nie stosowalismy ale faktycznie w 1 ciazy troszke mnie lapaly, ja mam 27lat
Martita ja,dzis caly dzien w pizamie spedzam
reklama