reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki a to super, te łożysko faktycznie powinno sie podnieść. Te bóle to możliwe ze po poprzedniej Cc i cis tam ciągnie. Ale najważniejsze ze wszystko ok :*

Ja narazie tro he poczekam i bede zamawiac z alles by mama czy jakos tak .przy obu ssakach tam zamawialam i bardzo polecam.

Kitki no to super wizyta dobrego masz lekarza a lozysko sie podniesie spokojnie bedzie dobrze :)!!

Ja mam jeden nowy nieuzywany z poprzedniej ciazy ale nie wiem czy w niego wejde. Zreszta raczej od razu po porodzie dostane leki na prolaktyne a one tez powstrzymuja laktacje wiec na karmienie sie nie nastawiam. Zamiast stanikow zakupie butle

Ja tez mam z poprzedniej ciąży ale w obwodzie brakuje. Takie na noc to kupowalam z Campola bo ja w nich spałam. A takie z fiszbinami twardsze to jakieś bez firmy. Teraz noszę takie sztywne bez fiszbiny. Jak brzuszek większy to mi niewygodnie było.

reklama
hey
kitki dobrze ze gin ma głowe na karku, oby sie lożysko podniosło. ja do konca nie wiem co to przodujace lożysko, czy znaczy ze jest od strony brzucha? ja mam na tylnej scianie i tyle wiem.
dziewczyny ja zwariuje z ta moja tarczyca, odebrałam wczoraj wynik 2,9 :szok: raz rosnie raz spada, a co chwila zwiekszam dawki leku. jutro dopytam gin co robic, u mnie problem w tym ze ja mam bardzo wysoie ft4, wiec tak jakbym miała nawet nadmiar hormonu.nie czaje tych skoków tsh, miesiac temu bylo nizsze, endo zwiekszył dawke a tsh zamiast spasc wzrosło?? dobrze ze na usg tarczycy nie ma zmian, lekarz ostatnio mówił ze nie mam powodu do paniki .
ja zaraz sie szykuje do wyjazdu. do niedzieli, w pl nie bede miec netu.

Do góry