Dziewczyny ile naskrobałyście ! niedobre

co do farbowania to żeczywiście w 1 trymestrze bym unikała bo dzidzius sie najbardziej rozwija, pozniej nie ma podobno przeciwskazań.ja ogolnie nie zafarbowalam sie juz od grudnia, tak samo nie scielam wlosów i dobrze mi z tym

) sa dlugie i kondycja sie poprawila, zapuszczam do pasa
co do prolagtyny ktora zawarta w spermie to zeczywiscie moze wspomóc poród pod koniec ciazy jesli szyjka macicy jest juz praktycznie gotowa do porodu ale zeby zabezpieczac sie przez cała ciaze to nie slyszałam

mojego wojtka przytulanki pod koniec ciazy nie chcialy wykurzyc

)
poliana gratuluje urlopu i wspolczuje mdlości , ja tez w obu ciazach przytylam po 25 kg ale teraz sie nie dam

) bedziemy sie razem pilnować

) najgorsze jest to ze cala nasza ciaza to praktycznie jesien zima ;( hehe
no tak ja mloda jestem datą gorzej z duchem, czuje sie czasem ostro po 40stce

dzieci, dorosle zycie wszytko to mnie postarza
apropo wozka ja dla syna mialam bebetto solaris red colection na czerwonej ramie szary+maxi cosi fotelik i wszystko sprzedalam bo kto to wiedzial ze bd znów w ciazy

luca tez mi sie podobal , np taki na bialej ramie z fioletem lub rozem dla dziewczynki cudo

)
teraz chyba zapoluje na jakiegos x landera

bd musiala dla synka kupic dostawke taka dopinana siedząca bo ten mój gówniarz to len smierdzacy

)
dziewczyny czy wam tez sie zaokrąglil brzuch ? tak lekko a na wadze nic

podobno woda sie zbiera w tej czesci ciala tak jak w piersiach ale mnie cyce to nie spuchly a szkoda bo mam takie wymemlane miekkie D .
tak zescie duzo naskrobaly ze nie wiem na ile postow zapomnialam odpisac

ps. witam nowe cięzarówki