Witajcie

Ja już w Polsce więc mogę popisać więcej.
Z tym farbowaniem.... w I ciąży nie farbowałam, w II farbami bez amoniaku a teraz chyba jako 2 tygodnie temu pofarbowałam włosy zwykła farbą. Teraz będę pewnie korzystała z lzejszej opcji- bez amoniaku.
U mnie mdłości potworne póki co bez wymiotów. Schudłam 2 kg przez ostatni tydzień chociaż na wakacjach jadłam makarony, pizze, lody... (bleeeeeee) . Teraz też pewnie nie przytyję skoro nie bardzo mogę jeść.
W poprzednich ciążach przytyłam po 25kg i w tej chcę zdecydowanie tego uniknąć.
U nas 3 dziecko jest prowodyrem to znalezienia innego mieszkania/domu. Wynajmujemy teraz 3 pokojowe mieszkanie, które ma dwa malutkie pokoiki i jeden większy salon- moje dziewczyny już sie nie mieszczą a co dopiero trzeci maluch. Problem tylko w tym,że w okolicy nie ma zbyt wielu ciekawych ofert a musi być to miejsce blisko szkoły starszej córki bo długo zajęło jej przyzwyczajenie się do klasy itd i nie mam zamiaru burzyć jej poczucia bezpieczeństwa ,tak ciężko wywalczonego.
Tyle zmian, tyle nerwów . Czekam na 25 sierpnia żeby przekonać się, że wszystko jest z dzidzią w porządku. Mdłości chyba dają nadzieję,że wszystko dobrze się rozwija