reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniabuu olej ja wariatka jakas nawiedzona ://

Martita a widzisz nieprawda bo u infini jeszcze chlopaczka trzeba dopisac hehe i jest 21 chlopcow i 20 dziewczynek :)) zadko sie zdaza zeby tak sie rowno to szlo :))

reklama
aniabuu najlepiej takie teksty jednym uchem wpuszczać, drugim wypuszczać, no niektórzy to za grosz wyczucia nie mają... :no2: Swoją drogą chyba druga koleżanka od tabletki uśmiercającej dziecko w 30 tc ma bujną wyobraźnię.

Aniabuu a moze mamy wspólna koleżankę?:) ja mam taka jedna co ciagle mi opowieściami sypie typu..chore dziecko, martwe dziecko w łonie itp...nie przejmuje sie tym..mam spokój w sobie i wiem ze maluszek przyjdzie na świat o czasie zdrowiutki i piekniutki ...moja córcia miała zespół wad wrodzonych i przy dzisiejszej technice naprawde ciezko nie zauważyć wad u dziecka...ja dowiedziałam sie na połówkowym...w końcu po to mamy to połówkowe zeby dokładnie sprawdzić maluszka....Aniabuu nie przejmuj sie koleżanka ehhh pewnie sama nie ma dzieci i zielonego pojęcia o byciu w ciąży...

A odnośnie pomyłek z telefonem to moj mąż kilka miesięcy temu przez pomyłkę wysłał sprośny dowcip do księdza zamiast do mnie ;) zaprzyjaźniony ksiądz ..wiec wstydu za bardzo nie było z naszej strony tylko pełno śmiechu !:)

Kaudyna, to może wybierz się jeszcze do lekarza bo jak Ci się odpukać na święta pogorszy to jeszcze po pomocach doraźnych będziesz musiała biegać. Moja położna jest z Komornik, bo ja tu niedaleko mieszkam, zastanawiam się czy jest jakaś rejonizacja?

Co do kolejek to ja się ustawiłam ostatnio w Auchan w kasie oznaczonej KASA PIERWSZEŃSTWA DLA KOBIET W WIDOCZNEJ CIĄŻY a tam oczywiście ludzie którzy w ciąży nie są więc pytam grzecznie panią z płaskim brzuchem przede mną czy ona też w ciąży? A ona że nie ale chyba to nie oznacza że nie może stać w tej kolejce. Na co ja mówię, że oczywiście może tu stać ale w takim razie ja powinnam przed nią wypakować zakupy. Na co ona że nie ma mowy bo ona stała tu pierwsza i że mogę stanąć za nią. Na to wtrąciła się kasjerka że mnie zaprasza do kasy, a tamta poszła obrażona do innej kasy. Wiecie ja bym każdą kobietę w ciąży przepuściła w każdej kasie a co dopiero w wyraźnie do tego uprzywilejowanej. Eh szkoda słów...

A co do planowania płci to ja w te metody nie wierzę, co nie zmienia faktu że Laura jest sprzed dwóch dni przed owulacją, a obecny w brzuszku chłopiec dokładnie z dnia owulacji :)

Witam przyszłe kwietniowe mamy :)! Dopiero co dostałam to forum, próbuje się tu trochę wczytać, ale niestety tak ogromna liczba postów mi tego nie ułatwia heh :) Jestem na zwolnieniu aktualnie i nie ukrywam, że brakuje mi kontaktu z innymi mamami i dzielenia się tymi wszystkimi chwilami z maluszkiem! Może coś o sobie - Nazywam się Ania, jestem obecnie w 5 miesiącu ciąży, świeżo po studiach, broniłam pracę mgr już z córeczką w brzuszku :) wróciłam z Warszawy do rodzinnego miasta, bo tak niespodziewanie pojawiło mi się maleństwo! Nie ukrywam,że mam raz lepsze, raz gorsze momenty w ciąży, jak zresztą wszystkie mamy, aczkolwiek ciążę fakt, faktem przechodzę bardzo ciężko. Dopiero od grudnia przestałam wymiotować- do 4 miesiąca wymiotowałam niemalże dzień w dzień! Przez cale swoje życie nie przeleżałam tyle w szpitalach co w ciąży heh. Na tą chwilę mam mnóstwo wolnego czasu i szczerze, aż nie wiem co z nim robić! Dziewczyny, czy któraś z was ma w ciąży problem z Zusem? Niestety jakby mi tego było mało to jeszcze Zus się do mnie przyczepił wrrr.! Mam nadzieje,że mogę sobie do was dołączyć i poznać wasze historie :)! Spróbuje troszkę tej lektury nadrobić, ale widzę,że będzie ciężko! Dobrej nocy :)

Schauma - ludzie to maja tupet
Wybieram sie do auchan po weekendzie jak mi auto oddadza. Nie mtslalam o takiej kasie ale specjalnie sie ustawie i zobacztmy co bedzie.
Ja ostatnio jak w smyku bylam w tyg to stanelam na koncu. Za mna dwie osoby przede mna dwie. Stoje cierpliwie. Jestem nastepna w kolejce. Pani otwiera nowa kase i zaprasza. Kto leci? ... faceci stojacy za mna bo mieli najblizej:confused:
Bylam bez kurtki. No sorry ale na plaska deske to moj brzuch nie wyglada. Mowie ze teraz moja kolej. A facet udaje ze nie slyszy. Podeszla do niego laska jakas mloda co ogladala pierdolki przy kasie i walnela tekstem ale rak ze wszysvy slyszeli "gratuluje panu tupetu. Mam nadzieje ze ktos kiedys pana ciezarna zobe tak samo potraktuje" i poszla...facet sie nie odezwal. Dokonczyl placic i poszedl. Kasjerka tez nie zareagowala. ot kultura naszego narodu

reklama
MamaLilianki witamy!
Na kiedy masz termin? A jaki dokładnie masz problemz ZUSem?

Najlepsi sa ludzie co zauwaza, ze stoi za nimi kobieta w ciąży, ale szybko odwracają glowy, ze niby nie widzieli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry