Witam przyszłe kwietniowe mamy

! Dopiero co dostałam to forum, próbuje się tu trochę wczytać, ale niestety tak ogromna liczba postów mi tego nie ułatwia heh

Jestem na zwolnieniu aktualnie i nie ukrywam, że brakuje mi kontaktu z innymi mamami i dzielenia się tymi wszystkimi chwilami z maluszkiem! Może coś o sobie - Nazywam się Ania, jestem obecnie w 5 miesiącu ciąży, świeżo po studiach, broniłam pracę mgr już z córeczką w brzuszku

wróciłam z Warszawy do rodzinnego miasta, bo tak niespodziewanie pojawiło mi się maleństwo! Nie ukrywam,że mam raz lepsze, raz gorsze momenty w ciąży, jak zresztą wszystkie mamy, aczkolwiek ciążę fakt, faktem przechodzę bardzo ciężko. Dopiero od grudnia przestałam wymiotować- do 4 miesiąca wymiotowałam niemalże dzień w dzień! Przez cale swoje życie nie przeleżałam tyle w szpitalach co w ciąży heh. Na tą chwilę mam mnóstwo wolnego czasu i szczerze, aż nie wiem co z nim robić! Dziewczyny, czy któraś z was ma w ciąży problem z Zusem? Niestety jakby mi tego było mało to jeszcze Zus się do mnie przyczepił wrrr.! Mam nadzieje,że mogę sobie do was dołączyć i poznać wasze historie

! Spróbuje troszkę tej lektury nadrobić, ale widzę,że będzie ciężko! Dobrej nocy