reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny przepisy ma sałatkę pozycze. Mamy choinkę, już ubrana :-)
Zdjęcie wózka zrobię jutro.

Kitki wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia dla Was!!

Milkavmam nadzieje ze wózek się sprawdzi. Ja juz z Ada myślałam o tym wózku ale nowy był stanowczo dla mnie za drogi ( do tej pory jest) a używanych tak nie było

reklama
Kitki no rzeczywiście przykro że taka sytuacja wynikła z samochodem. Rozumiem że nie zwrócą Wam pieniędzy z ubezpieczenia bo nie czekaliście na policję tylko na miejscu dogadaliście się jakąś kwotą?
Cóż, takie życie, nie mogłaś tego przewidzieć. Głowa do góry. Jestem pewna że wszystkie troski i zmartwienia zakończą się dla Was z końcem tego roku. Następny rok to na pewno będą same szczęśliwe dni :-) :)

Nie dostaniemy kasy z ubezp bo mamy tylko oc a to moja wina byla. Ale to juz nawet nie o to chodzi. Bez auta jak bez reki. Mialam rano jechac po zakupy. W lodowce pingwiny i swiatlo. Zawsze w markecie pakuje w male torby jwdnorazowe i po kolei wkladam do auta a pozniej juz maz wypakowuje i targa na gore. A tak taxi jak wezme to bede musiala zapakowac rozpakowac i zadargac co odpada. Zwlaszcza soki woda to ciezkie przeciez. Do tego w srodw mam dentystw z corka 25km od domu pozniej neurochirurga tez daleko i jeszcze musze wrocic do przychodni z corka. Wszystko daleko od siebie. Za taxe zaplace ze 150 albo i lepiej wiec bez sensu. Zla jestem i odechciewa mi sie swiat. Jeszcze maz mnie wnerwil bo stwiwrdzil ze moglam uwazac to bym miala auto a tak to teraz jest jak jest i mam nie narzekac. Nawet choinki nie mamy.

Ostatnia edycja:
Kitki oj to naprawde stresująca sytuacja :((...kurde u nas tez sie bez auta nie da...i to nie z wygody tylko poprostu wszędzie musimy dojechać bo nigdzie na pieszo nie da sie dojść ...zbyt duże odległości...kurde...a moze ktoś z rodziny jako wam pomoże przez ten czas...z zakupami chociaż..

Tak czytam, ze chyba wiekszosc z Was juz kupila wózki. My mielismy czekać do konca stycznia ale teraz się zastanawiam czy sie nie pospieszyc, tym bardziej ze zalezy mi na konkretnym kolorze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry