reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki a choinke udalo sie kupic? :)

Juz nie moge sie doczekac reakcji mojej corki jak znajdzie prezenty pod choinka z samego rana, uwielbiam patrzec jak sie cieszy. Taka miala radosc bo postawila pod choinka talerzyk z ciastem i szklanke mleka, oczywiscie do rana zostanie tylko talerzyk i szklanka bo Mikolaj zje ;)

reklama
Kitki super że trafiłaś na tak dobrego i ludzkiego lekarza.
Trzymamy zatem kciuki żeby guz się za dużo nie powiększył do czasu porodu i oczywiście żeby był niezłośliwy.

A ja przeżyłam dzisiaj w sklepie szok.
Pierwszy raz kasjerka wywołała mnie z końca kolejki i kazała podejść pierwszej do kasy. Normalnie szok, pierwszy raz mnie to spotkało, było mi bardzo miło :-) :)
Przede mną w kolejce byli sami faceci, i jak kasjerska mnie wywołała to widziałam jak wszystkim zrobiło się głupio, bo wszyscy spuścili głowy hehe :-D

Kitki, no to zla passa sie odwrocila, teraz to bedzie tylko lepiej!!! Na swieta bedziesz miala spokojniejsza glowe I najwazniejsze to pozytywne nastawienie, nie przyciaga zlego.... Dzielna jestes bardzo ale zwolnij troszke tempo I ciesz sie rodzinka ( ta w brzuszku tez) chocby z pingwinami I bez choinki...
Moja mama wlasnie sie dowiedziala o mojej ciazy.... Sama wykumala ze mi sie okres spoznia i ze nie pije winka ani piwka do obiadu I pyta sie czy ja w ciazy nie jestem a ja mowie ze nie wiem.... Bo do lekarza ide po nowym roku.... Takze to mam juz z grzywki, no I bede miala pomoc w swieta .
U nas swieta po grecku , czyli bez naszej wigilii :( ale nie chcialam dodatkowych stresow , Bo nie wiem skad bym polowe skladnikow wytrzasla no I bez dodatkowej roboty) prezenty tutaj tez daja w Nowy Rok a nie w Wigilie , bedziemy wcinac indyka I baranine w swieta wiec szkoda gadac....
Ale co tam ! Byle nasze dzieci I rodziny byly zdrowe.
Duzo zdrowia , pogody ducha, szczescia I Wesolych Swiat!!! Mamusie!!!

Kitki dobrze ze to skonsultowalas. Przynajmniej lekarz rozsądny :) dzidzia juz duża i silna i niedługo juz troszkę spokojniej się przebadasz. Najważniejsze że to nic złośliwego uff

Milka dziękuję :) było dużo lepiej niż się spodziewałam. Dentystka mi powiedziała ze chyba się dobrze odzywiam bo mało ubytków jak na ciążę ;) pomyślałam od razu a pizzy i czekoladzie które zjadam w ilościach hurtowych :D

Kitki jejku,jaki niesamowity lekarz! az się przyjemnie czyta, ze jeszcze istnieją tacy lekarze :) super, ze jestes w dobrych rękach i masz nakreslony dobry plan! :) :*

Beatka hehehe, bardzo dobrze, niech się wstydzą! :D nie umieli się zachowac to zasluzyli na chwilę zazenowania :D

Tusia za rok sobie odbijesz i zrobisz polską Wigilię... :) z dzidzia u boku :)

Kochane ja też życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju, szczęścia rodzinnego i pięknych chwil! :)

Kitki, tacy lekarze przywracają wiarę w ludzkość. Wychodzi na to, że to nie służba zdrowia kuleje, a babki w rejestracjach :D

Kochane, Święta dopiero jutro, ale jak same zapewne zauważyłyście - ostatnio nie za wiele udzielam się na forum, ale mam mnóstwo rzeczy na głowie, ale nie związanych ze Świętami, ponieważ te spędzamy u rodziny - więc za pamięci już dzisiaj chciałabym Wam życzyć nuuuudnej ciąży - bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek, wielu radości z noszenia pod sercem takiego cudownego skarbu, zdrowia dla Was, dzidziusiów i całych Waszych rodzin, szczęścia, radości w życiu codziennym, wielu powodów do uśmiechu od ucha do ucha i wszystkiego czego tylko chciałybyście sobie same życzyć! :* Dziękuję, że jesteście :)

reklama
Beata mnie też wczoraj kasjerka zaskoczyła. Podchodzę do kasy, przede mną jedna dziewczyna, która miała tylko pastę do zębów a kasjerka " proszę poczekać najpierw ta Pani" i patrzy na mnie. Ja szok. Mówię jej, że spokojnie, żeby skasowała ta Panią przede mną a ona, że nie, że najpierw ją. Prosiłam ja jeszcze raz a ona uparta. Normalnie mi się głupio zrobiło. Dziewczyna miała tylko pastę i musiała czekać aż mnie najpierw skasuje. Szkoda, że to tylko tak jest w Rosmanie bo wcześniej byłam w kauflandzie Lidlu i Aldiku i stałam w dluuuuugich kolejkach i nic :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry