reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny, ja też dziś tylko na chwilę, jutro pewnie też będzie ciężko z czasem, bo ostatnie porządki tzn.mycie podłóg, sprzątanie kuchni po ostatnich wypiekach i potem jazda do rodziców, tam też trochę pomagania no i potem kolacja... nie wiem, czy dam radę zajrzeć i coś napisać więc już dziś życzę Wam Wesołych Świąt, wytchnienia wszystkim zabieganym mamusiom, odpoczynku, relaksu i pięknych chwil!

reklama
Uff przezylam ten dzien ale sluzba zdrowia to porazka.
Rejestrowalam sie ponad rok temu i skuerowanie bylo ok. W miedzy czasie bylam ze 3 razy pytac czy sie cos zwolnilo i tez nikt nic nie mowil. Dzis sie okazalo ze skierowanie mam od lekarza pryw wiec mnie nie przyjma. myslalam ze tam padne. Pani twierdzi ze mam przyniesc skier od rodzinnego. Mowie ze ok dowioze jutro albo dzis wieczorem ze dowod zostawie ze ubezpiecz jestem niech sobie sprawdza. Babka ze ok moge dowiesc ale rejestracja na rok 2017 i dzis mnie nie przyjma powiedzialam ze chce gadac z lekarzem. Na poczekalni pusto. Weszlam i mowie w czym prkblem a lekarz ze to nie problem i ze mnie przyjmie a skier mam doniesc...c.d.n

Wiec wracam do babsztyla zeby mi karte zalozyla a ta ze nic z tego bo nie mam skier i ble ble ble ...znow swoje...i ze mnie nie zarejestruje wiec znow do lekarza. A ten stwierdzil ze to jest wlasnie polska zyczliwosc przedswiateczna a ze w swieta pierwsza do komunii poleci  wypisal skierowanie i poszlismy. Kazal babsku podac piexzatke z ip i walnal tak na tym skierowaniu ze cala poczekalnia slyszala chyba. Powiedzial babce ze teraz skoro ma juz wszystkie swistki to niech sie wezmie za ta karte i ma mu przyniesc do gabinetu a ze mnie zaprasza ze soba 

Obejrzal plyty z mr przysadki i wyniki i stwierdzil ze sytuacja trudna ale trzeba czekac. Ze rezebans a najbardziej kontrast nie jest obojetny dla dziecka. A nie ma pewnosci ze guz jest duzy. Nawet jesli to w ciazy nikt operacji mi nie zrobi. A glupota jest rodzic skrajnego wczesniaka jesli nie ma zagrozenia zycia. A wg niego na te chwile nie ma. Dal mi skierowanie na rezonans na maj i wtedy po tyg konsultacja u niego. I jakby co to w ciagu kilku dni moze mnie zoperowac niby. Taki plan a jakby mi sie pogorszylo to mam przyjechac na ip to od reki zrobia rezonans jakby cos sie dzialo. Ale ze wg niego spokojnie do kwietnia wytrzymam. Ze sa to guzy niezlosliwe najczesciej. I tyle

Kitki to dobra informacja. Oby tylko miał rację. No i szczęście ze z ludzkim podejściem.
Dziewczyny i ja Wam życzę wspaniałych świat, dużo radości i miłości oraz suto zastawionych stolow:-p Odchudzać będziemy się dopiero w następne święta wiec korzystajcie:rofl:.

Dziewczyny jutro mam mnóstwo roboty i mogę nie zdazyc złożyć Wam życzeń więc robie to dzisiaj:
Wszystkim życzę spokojnych, wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt Bożego Narodzenia.
1781292750191.jpg

Załączniki

• 1781292750191.jpg
    1781292750191.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 105
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry