reklama

Kwietniowe mamy 2016

Lucinda - zdrowka!

My zaliczylismy spacer do kosciola i spowrotem. Ze 4km. Od razu lepiej sie czuje i miejsce w brzuszku na sernik z brzoskwiniami sie zrobilo ;)

Martita - wizyte mam 4stycznia. Zapytam na pewno o te klucia. Moze jeszcze do konca roku zalicze tego drugiego gina bo dawno nie bylam. Czyli ze 3 tyg:D ale on tylko w czw przyjmuje a teraz wypadala wigilia i sulwester wiec nie wiem. Zadzwonie czy moze w drodze wyjatku nie przyjmuje w jakis inny dzien. Odkad czuje jak synek bryka w brzuszku jakos mniej mnie stresuja te klucia itd. Ufam ze wszystko ok i spokojnie dotrwam do tego 4

reklama
i ja się witam juz prawie poswiatecznie :) jutro juz do
pracy wracam, na szczęście na popołudnie, mężuś tez jutro zaczyna.
dziewczyny muszę się Wam pochwalić!! :D na wyprzedażach świątecznych kupiłam wózek!!!! :D :D :D Wybrałam model Quinny Buzz Xtra, 3 w 1 :D <3 kupilam tez monitor oddechu i nianię, 2 w 1 :) i masę ciuszków dla małego :D uwielbiam świąteczne wyprzedaże! :D

kitki no to dogadalas babci :D ja bym zareagowala tak samo ;) i tez czasem mam różne klucia, silniejsze lub mniejsze, trwające sekundę lub parę minut, myślę ze to od rozciągania się tam wszystkiego.

Lusinda zdrówka!

Ewe śliczne imię wybraliście :)

Mikulinka mnie tez czasem pobolewa kręgosłup, w odcinku lędźwiowym. pomaga odpoczynek :)

milka<3 to tez leże dużo leże tak normalnie by poszyłyby "cukiereczki" w ruch a tak to lipa zostaje leżenie ...Najbardziej to się boje porodu w sensie bolu kręgosłupa ze mnie złapie w trakcie i po prostu będę wyć .... kto ma odczynienia z kręgosłupem ten wie o czym mowa idziecie jak burza z tymi zakupami a ja nadal nic .... ale czeka mnie poważna rozmowa z m..... a czasu coraz mniej eh tyle na głowie ...

Mikulinka - witaj w klubie. Niestety ale dobrze wiem co to bol kregoslupa. Normalnie to leki silne biore. Tydzien dwa cierpie i tyle. A teraz to nic nie mozna. Spac mi ciezko a to jeszcze tyle przed nami. Ale damy rade :)
Lekarz zakazal mi cwiczen ze wzgledu na lozysko. Ale osratnio mowil ze sie pidnioslo i tak sie zadtanawiam...chyba poczekam do wizyty i zapytam. Tak moze choc jakies proste cw na kregoslup wlasnie by pozwolil robic

Dziewczyny, specjalnie zaplanowalam wizyte do Gina po swietach, zeby sie nie denerwowac a tu w 1 dzien Bozego Narodzenia wieczorem brazowe plamienie, w dodatku nie czuje zadnych ciazowych objawow, ani piersi ,ani mdlosci ani sennosci . Brzuch mnie tylko czasem pobolewa.Wogole nie czuje sie jak w ciazy .wzielam progesteron plamienia ustaly. Ale cos czarno to widze.... Jutro sie wyjasni. Nastepnego razu juz nie bede ryzykowac, smutno mi bo to przesadza ze juz drugiego dziecka nie bedziemy mieli.....nie robie sobie wielkich nadzeji.... I jeszcze sie tak dlugo czeka do tego lekarza czuje sie jak widmo

Tusia - bierzesz lutke czy dupka? Masz zapasy do wizyty?
Ja tez mialam plamienia na usg ciaza byla mlodsza i dawali mi nikle szanse. Biore od poczatku dupka 3x1 i jest ok. Po dwoch tyg ciaza dogonila a teraz jest juz od dawna o tydzien starsza dzidzia i ma sie dobrze. Wczesniej 2 razy poronilam. Nie denerwuj sie i uwierz w swoje dzieciatko. Jesli masz obawy to zrob jutro rano w labolatorium betahcg i po 48h powtorz to samo badanie. Wyrobisz sie akurat do sylwestra. Bedziesz wiedziala na czym stoisz i bedziesz spokojniejsza. A ja Ci z calego serca kibicuje i mocno trzymam kciuki ✊✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry