reklama

Kwietniowe mamy 2016

ania no właśnie, ja też trzymam mocno kciuki za szyjkę, wizytę, dzidziunie i Ciebie! :*
masz rację, nie idę, dzidziolek ważniejszy, a naprawdę mocno boli :( :(

Aluniawdz daj znać bo wiadomo, rodzinka zawsze da pozytywne komentarze bo to starsze ciocie, babcie i dziadzie ;)

dziewczyny kiedy taki ból powinien przejść? po jakim czasie zacząć się martwić? :( już się martwię ale staram się nie panikować :(

reklama
Milka - wez moze jeszcze magnes jak masz. Po nospach i magnesie powinno przejsc mysle ze w ciagu pol godz jak leki zaczna dzialac. A stawia ci sie brzuch? Jest twardy?

Martita no wlasnie dzis do położnej nie mam jak zadzwonić bo niedziela :( ale ostatnim razem doradzila mi ciepłą kąpiel i paracetamol

Kitki dziękuję kochana, wyślę brata po magnes. brzuch nawet nie jest twardy, czuję tez ruchy małego, to mnie uspokaja

Martita właśnie powolutku przechodzi.. trwalo 40 min :(

Beatka dopiero teraz zobaczylam Twojego posta:*

macie rację kochane, nigdzie się dziś nie ruszam, tym bardziej ze jakby mnie dopadło w pracy to mąż nie miałby jak mnie przywieźć bo sam w pracy do 18. a spacer do domu w takim bólu nie wchodzi w grę.

Milka - odpoczywaj ☺ jak przeszlo tak szybko to ok nie martw sie. Tez tak czasami mam. Moj gin mowi ze jak po nospie nie przechodzi to wtedy mam sie martwic

A i magnes B6 najlepiej ;)

reklama
Ja jade zaraz z corka do mamy. Mezowi sie nie chce wiec zostaje. A my wezmiemy psa pojdziemy na spacer do parku. Mam juz dosc siedzenia przez tv tym bardziej ze od jutra znow dzien swistaka. Maz wraca do pracy i zabiera mi auto wiec bede sie nuuuudzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry