reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
MiLadyy.. nie przesadzaj ;) jak tam ostatnie przygotowania? Sukienka w domu juz wisi?

Sukienka nadal u krawcowej, we wtorek ostatnia przymiarka, odbiór 5 stycznia, dobrze, że dużo zapasu zrobiła, bo w takim tempie tycia znowu będzie za mała ;) Brakuje mi jeszcze różnych duperelek, kolczyków, czegoś do włosów, rękawiczek -chociaż patrząc na pogodę w Zakopcu chyba nie będą mi zbytnio potrzebne ;)
Jeszcze dużo pracy przed nami -DJowi muzyki nie poskładaliśmy, nie mamy 1 tańca, ani niczego nie uczyliśmy się. Muszę dogadać się z księdzem co z organistą i bukietem na ołtarz. Fotografa nie mamy, więc trzeba ogarnąć kogoś z gości :(. Powoli zaczyna się mały stresik :) ale spoko, nie ma imprezy ślubnej bez wpadki, byleby tylko przed ołtarzem nie zemdleć, albo w wc nie przesiedzieć ;)

Dziewczyny juz się rozkrecacie po świętach tu widzę :D
Fakt juz po świętach ale do mnie dopiero mama przyjechała dziś a mąż ma jeszcze tydzień wolny :) Teraz poszli do kościoła ja zostalam bo brzuch mi się stawia, magnez mi się skonczyl 3 dni temu i nie miałam gdzie kupić to tez pomimo progesteronu od wczoraj się stawia.. ale już mi mama przywiozła to zaraz powinno przejsc.
Ania wierze tez ze z twoją szyjka i maluchami wszystko pięknie :) daj znac.
Tuska kochana nie nakręcaj sie, może to zagniezdzenie? Ja teraz w tej ciąży miałam plamienie w dniu spodziewanej @ i tylko troszkę wiec pewnie to to bylo.
Milka dziewczyny dobrze radza zostań w domu i odpocznij... i ja tez bym magnez wziela.

Tusia no wlasnie ja zapomnialam zupelnie, przeciez krwawienie pojawia sie czesto w dniu spodziewanego okresu. A Tobie kiedy by wypadal okres?? Moze to to?

Renia a Ty kiedy wizyta żeby lekarz zobaczył co i jak?

Tusia no mnie akurat piersi bolały, to był pierwszy objaw, ale mnie zawsze bolały tez przed okresem, a mam koleżanki, które nie odczuwaly boleści piersi wogóle.. kiedy masz wizytę??

Miladyy szukaj online :) teraz takich pierdolek od groma po Świętach, na dodatek przecenione :) na pierwszy taniec to chyba najlepiej coś klasycznego skoro nie ćwiczyliscie :) i zobaczysz, wszystko będzie w porządku, fotografowac moze jakis kuzyn :) ja mialam niby profesjonalnego, a ze wszystkich zdjęć, które zrobił może parę nadaje się do publicznego pokazywania ;)

reklama
My już drugi dzień leniwo w łóżku bo katar mnie męczy. Zapycham się mandarynkami i herbatą z cytryną i mam nadzieję że mi przejdzie. W środę chce zrobić wyniki sobie i krzywą z glukozy.

Tusia ja nie miałam żadnych objawów ciąży. Nie martw się tylko skontaktuj się z lekarzem.

Miłego dnia dziewczyny i dużo odpoczynku po świętach :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry