reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Hej, dopisuje sie do kwietniowych mam :-)

Mam 1,5 rocznego synka, termin mam na 17 kwiecien. Mieszkam w uk wiec do lekarza jeszcze sie nie spiesze. Co do mdlosci to ja sie ich doczekac nie moge bo wiem, ze swiadcza o zdrowej i silnej ciazy, w poprzedniej mialam je ponad 4 miesiace. Pomagalo mi wachanie imbiru, jedzenie cytrusow i mietowe gumy. Zrezygnowalam z cherbaty i kawy bo po nich mialam najwieksze "atrakcje"

reklama
Lunka baaaardzo sie cieszę :-)

Tusia dla mnie to obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka, mój mąż jest nastawiony na chłopca bardzo mocno.

Klaudyna hmmm ciekawe czy przebijesz mój brzuch z wieczora, zastanawiam sie jak to jest możliwe żeby w 8 Tc tak bylo widac

Miladyyy ja pamiętam ze w pierwszej ciąży tez się tak na poczatku nakręciłam, caly czas tylko czytałam o ciąży, rozwoju dziecka. Teraz niestety czasu brak.

Schauma lacze sie z Toba w bólu :-(

Milka straszna ta Wasza sluzba zdrowia pod względem tego ze każą tak długo czekać. Niniejszym ja również Tobie gratuluje ciąży żebyś nie mowila

Schauma o rany, wspolczuje Ci... oby mdlosci jak najszybciej przeszly, duzo sil i cierpliwości Ci życzę! :-*

Lunka gratuluję! :-) cudowne wieści!

Karolina witamy! :-) mamy taki sam termin, z OM tez wychodzi mi mniej więcej 17 kwiecień :-)
ooooo, ale super, ja tez z UK!! :-D i wlasnie dzisiaj bylam pierwszy raz u gp, zostalam umowiona z midwife na 3 września :-) synka tez tutaj rodzilas?? co do objawów to ja wlasnie tez zadnych mdlosci na razie nie doswiadczam, dziewczyny mnie dzis uspokajaly, ze to moze sie jescze rozkręcic.

Ja tak na raty zawsze pisze bo tylko komórki używam.

Piszecie o jedzeniu a ja od dwóch dni ledwo co jem, dzis było troche lepiej, przynajmniej nie wymiotowałam.

Martita kochana jesteś! :-) :-* dziękuję bardzo! służba zdrowia tutaj ma swoje plusy i minusy, ale to ze tak dlugo każą czekać na usg jest zdecydowanym minusem :-( i ja tez tylko komórki używam do forum i w ogóle do internetu :-) współczuję mdłości.. oby przeszly jak najszybciej :-*

Ja mam straszne mdłości, wystarczy że wejdę do kuchni i już muszę do toalety. Nie jestem w stanie nic ugotować bo wszystko mi śmierdzi i wygląda nieapetycznie. Mogę jedynie jeść owoce.
No i piersi... Nie wiedziałam, że mogą aż tak boleć .
I co najważniejsze, nie mogę zajmować się kotami bo też mi brzydko pachną, chodzą za mną żebym je głaskała ale nie mogę :/ oby to szybko minęło

Rodzilam tu w uk, na poczatku bylo mi dziewnie czytajac jak dziewczyny z bb robia bete, chodza do gina i maja karty ciazy od 5tc, one wiedzially doslownie wszystko a ja? czekalam na wizyte do midwife i czekalam i czekalam a jak juz sie doczekalam to guzik sie dowiedzialam hehe. Do 12tc bylam 2 razy prywatnie na usg zeby sprawdzic czy wszystko ok. Teraz wiem, ze ciaza tu jest prowadzona mniej stresowo i calkiem innaczej niz w polsce. Mi sie podoba. Ja z objawow mam tylko czestsze wizyty w toalecie i chyba nic wiecej

reklama
Do góry