reklama

Kwietniowe mamy 2016

Hej, dopisuje sie do kwietniowych mam :-)

Mam 1,5 rocznego synka, termin mam na 17 kwiecien. Mieszkam w uk wiec do lekarza jeszcze sie nie spiesze. Co do mdlosci to ja sie ich doczekac nie moge bo wiem, ze swiadcza o zdrowej i silnej ciazy, w poprzedniej mialam je ponad 4 miesiace. Pomagalo mi wachanie imbiru, jedzenie cytrusow i mietowe gumy. Zrezygnowalam z cherbaty i kawy bo po nich mialam najwieksze "atrakcje"

reklama
Lunka baaaardzo sie cieszę :-)

Tusia dla mnie to obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka, mój mąż jest nastawiony na chłopca bardzo mocno.

Klaudyna hmmm ciekawe czy przebijesz mój brzuch z wieczora, zastanawiam sie jak to jest możliwe żeby w 8 Tc tak bylo widac

Miladyyy ja pamiętam ze w pierwszej ciąży tez się tak na poczatku nakręciłam, caly czas tylko czytałam o ciąży, rozwoju dziecka. Teraz niestety czasu brak.

Schauma lacze sie z Toba w bólu :-(

Milka straszna ta Wasza sluzba zdrowia pod względem tego ze każą tak długo czekać. Niniejszym ja również Tobie gratuluje ciąży żebyś nie mowila

Schauma o rany, wspolczuje Ci... oby mdlosci jak najszybciej przeszly, duzo sil i cierpliwości Ci życzę! :-*

Lunka gratuluję! :-) cudowne wieści!

Karolina witamy! :-) mamy taki sam termin, z OM tez wychodzi mi mniej więcej 17 kwiecień :-)
ooooo, ale super, ja tez z UK!! :-D i wlasnie dzisiaj bylam pierwszy raz u gp, zostalam umowiona z midwife na 3 września :-) synka tez tutaj rodzilas?? co do objawów to ja wlasnie tez zadnych mdlosci na razie nie doswiadczam, dziewczyny mnie dzis uspokajaly, ze to moze sie jescze rozkręcic.

Martita kochana jesteś! :-) :-* dziękuję bardzo! służba zdrowia tutaj ma swoje plusy i minusy, ale to ze tak dlugo każą czekać na usg jest zdecydowanym minusem :-( i ja tez tylko komórki używam do forum i w ogóle do internetu :-) współczuję mdłości.. oby przeszly jak najszybciej :-*

Ja mam straszne mdłości, wystarczy że wejdę do kuchni i już muszę do toalety. Nie jestem w stanie nic ugotować bo wszystko mi śmierdzi i wygląda nieapetycznie. Mogę jedynie jeść owoce.
No i piersi... Nie wiedziałam, że mogą aż tak boleć .
I co najważniejsze, nie mogę zajmować się kotami bo też mi brzydko pachną, chodzą za mną żebym je głaskała ale nie mogę :/ oby to szybko minęło

Rodzilam tu w uk, na poczatku bylo mi dziewnie czytajac jak dziewczyny z bb robia bete, chodza do gina i maja karty ciazy od 5tc, one wiedzially doslownie wszystko a ja? czekalam na wizyte do midwife i czekalam i czekalam a jak juz sie doczekalam to guzik sie dowiedzialam hehe. Do 12tc bylam 2 razy prywatnie na usg zeby sprawdzic czy wszystko ok. Teraz wiem, ze ciaza tu jest prowadzona mniej stresowo i calkiem innaczej niz w polsce. Mi sie podoba. Ja z objawow mam tylko czestsze wizyty w toalecie i chyba nic wiecej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry