Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, odebrałam swoje wyniki z krwi i moczu. Mam bardzo dużo bakterii w moczu, wizyta dopiero za tydzień - niepokoję się.
Miałyście może tak, jaka była reakcja lekarza. Podpowiedzcie coś
Witam WSZYSTKIE kwietniowe MAMUSIE Mam zaszczyt dołączyć do Waszego grona )) termin mam na 7 kwietnia. Jestem już mamą kwietniowego Oliwerka z 2013. Mam nadzieję, że będę mogła u Was zagościć aż do szczęśliwego porodu Byłam już na dwóch wizytach na których ciąza została potwierdzona i nawet dostałam zdj z miniaturową istotką Razem z partnerem baaardzo się cieszymy, chcieliśmy aby nie była zbyt duża różnica wiekowa a i też chcieliśmy aby były z jednego miesiąca i się udało O ciąży oprócz nas wie tylko moja przyjaciółka. Te nasze dwie kreseczki są meeega wyczekane z niecierpliwości zrobiła chyba z 8 testów ))) Ale się rozpisałam a co do samopoczucia tooo mdli strasznie i spaccccccc mogłabym cały dzień ://// Na samą myśl o jedzeniu telepię się ale głodna jestem Dobra już kończę Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie
Hej
Witam nowe dziewczyny
kurczaczek nie martw się za bardzo dobrze że od razu wyszło i zaraz lekarz to wyleczy, możesz od razu kupić jakąś herbatkę z żurawiną i popijać
Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja mam ochotę na pyszną zupkę ogórkową :-)
Ugotuję sobie gar jak tylko wrócę z pracy :-)
Szkoda że mój maż nie umie gotować
A ja bym poleciała do lekarza, nawet rodzinnego. Powiedziała jaka sytuacja, bo szybkie leczenie jak najbardziej wskazane.
W poprzedniej ciąży brałam Monural w saszetkach ( w 10 tc), szybki i skuteczny.