reklama

Kwietniowe mamy 2016

O nareszcie mogę coś napisać :))

Martita trzymam kciuki.

Pissłyscie o wadach wzroku i stwierdziłam ze zapisze się do okulisty. Nie mam niby żadnej wady ale przy badaniach do pracy jakieś dwa lata temu, lekarce coś się nie podobało w dnie oka i skierowała mnie na badanie z zakropleniem. Wtedy to zignorowałam bo zupełnie nie miałam czasu, ale skoro piszecie że poród naturalny mógłby być niebezpieczny to pójdę sprawdzić co tam mam...

reklama
Wiecie co siedze w laboratorium i wypilam glukoze i szczerze mowiac to pycha bylo ,chyba jestem nienormalna bo bym jeszcze czekolade zjadla ;0 rozumiecie cos z tego ..?? Teraz bd miec pobranie o 10.30 i 11.30 ;)

Martita kciuki ;))

My sylwester też w domu z tvn :D już sami bo goście pojechali. Ale mam bezalkoholowego szampana i zrobię kilka przekąsek to posiedzimy. Znajomi wszyscy w Pl jeszcze ze świąt nie powracali więc nawet nie ma kogo zaprosić.

Witajcie. W koncu moge cos napisac.
Ja sie nawet nie mierze bo sie boje. Jutro mam wizyte sylwestrowa z usg wiec trzymajcie kciuki.
My sylwestra u znajomych z dzieciaczkami beda mialy zabawe.
Milka Ania wszystkiego naj naj najlepszego (wczoraj poslyzylam sie postem Kitki bo nie moglam nic napisac).
A i wczoraj mialam bol jak Milka. Tak jakby na okres. Niezbyt mocny ale dokladnie taki jak przed okresem. Lezalam caly dzien zjadlam jedna nospe i dzis lepiej. Ale sie bardzo wystraszylam bo oczytalam sie o odklejajacych sie lozyskach i przedwczesnych porodach. I chyba czas zluzowac, nie spieszyc sie. W koncu zaczynamy trzeci trymestr ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry