reklama

Kwietniowe mamy 2016

Majka tak będzie Helenka :-)
Ania zazdroszczę że tylko 2kg u mnie ponad 10kg i za to ja mam wielki apetyt :-D
Rsz na pewno gin ci powie o badaniu glukoza to jest obowiązkowe
Milka i Aniu sto lat! Zdrówka i szczęścia :-)
Marciosz ja się nie mierzylam ale mam o wiele większy brzuch niż w pierwszej ciszy, może jutro.sprawdzę z ciekawości :-D
Lusinda ja kupiłam L na święta i jedna XL a zawsze 36/38...:-(
Kochane ja też 4 go mam wizytę będzie nas sporo :-) dziś byłam u babci z córcia i dzień zlecial. Teraz już leżę bo noc może być ciężka, znowu ząbki u nas... Mała fika w brzuszku to jej ulubiona pora :-D

reklama
Ahh ja chodzę do dr Sobczak, ktora przyjmuje w Matce Polce i tam tez pracuje w szpitalu.
W Matce Polce wszystko tak naprawdę na miejscu więc dzieckiem zajmą się kompleksowo. Dzisiaj moja kolezanka urodziła tam więc niedługo o wszystko się jej wypytam:)

Ahh ja chodzę do dr Sobczak, ktora przyjmuje w Matce Polce i tam tez pracuje w szpitalu.
W Matce Polce wszystko tak naprawdę na miejscu więc dzieckiem zajmą się kompleksowo. Dzisiaj moja kolezanka urodziła tam więc niedługo o wszystko się jej wypytam:)
W takim razie czekam na relacje :-) czy ja pytałam na kiedy masz termin? Boooze mój mózg :-/ moja pamięć poszła sobie gdzieś daaaleko

Milka,ania wszystkiego najlepszego :))/ale sie zescie urodzily na koniec roku :))/ja tez z grudnia ale 10 to jeszcze strzelec :))

Co do znaku z odiaku ja mam termin na 24 marca i to juz.baran ale jak by sie syn urodzil wczesniej jeszcze z pod znaku rybek to bym sie nie obrazila ;)) moj maz z 8 marca ;))a z barana mam babcie i tesciowa :)

Ja sie jutro zmierze na wysokosci pepka :)) ale wy szczuplaczki :)

Ide jutro zrobic wkoncu te obciazenie glukoza mam nadzieje ze laborat. Bedzie otwarte bo to 28 tydzien mi sie konczy i w czwartek 29 zaczyna a to pomiedzy 24-28 zalecane robic ;)

Z nowosci to zaczely mi omropnie puchnac stopy wieczorem jak poleze to lepiej ale jak duzo ganiam to na wieczur masakra ;00

Co do porodow w takim centrum za 6-7 tys to glupota bo i tak jak komplikacje to do szpitala wiec jesli chodzi o intymnosc itd to wolalabym we wlasnym domu z wynajeta polozna i tyle.napewno nie bd tak drogo.

Marciosz ja sie nie mierzyłem ale uczucie tez mam dziwne jakby zaraz miał pęknąć. Cos czuje ze w tej ciazy bez rozstępów sie nie obejdzie.
A z ciekawości dzisiaj tez sie zmierzę, o ile znajdę miarę ;)

Mierzylam wieczorem i u mnie 94 cm :) nie pamiętam jaki miałam z corka na tym etapie, ale na pewno największy wywalilo mi na sam koniec, chociaż jak patrzyłam po innych kobietach do porodu to i tak miałam w miare zgrabny ;)

Proszę trzymać kciuki bo na 10:30 jadę na usg :D

No i się pokusiłam i teraz mam depresje. Wziełam metr i 102 :szok::szok::szok: To moja pierwsza ciąża ale po tym co mówicie że do porodu 93cm to chyba mam dużo za dużo, a mówiły mi koleżanki że mam brzuch jak 7mc a ja nie wierzyłam. Co do znaku zodiaku to jest mi obojętne bo i tak mój synek będzie nosił nazwisko Baran:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry