majka1984
Fanka BB :)
Ja dzisiaj na obiad wcisnelam 3 krokiety ;-) moj rekord w tamtym tygodniu to 8 nalesnikow z dzemem
nie ma sie co dziwić ze mam 10 kg na plusie haha.
Bylismy dzisiaj z moim "konkubentem" w komisie zobaczyć wozek i znowu zdania sa podzielone co do materacyka. Babeczka powiedziala ze kupic nowy trzeba ale robalami sie nie przejmowac bo w kazdym materacu ich przeciez nie ma. Ona dwie corki na tych matacykach gryka-kokos wychowala i zadnych robali nie bylo.poza tym to co napisane w necie dzielic przez 2 bo inaczej mozna zwariowac.
Co do wakacji mamy plan w sierpniu skoczyc na tydzien na mazury.Tym razem kwatery bo co roku bierzemy nasza Haline czyli przyczepe campingowa i gdzie nas wywiezie tam spedzamy wakacje. W tym roku wszystko sie zmieni :-) koniec beztroskiego zycia ;-)
nie ma sie co dziwić ze mam 10 kg na plusie haha.Bylismy dzisiaj z moim "konkubentem" w komisie zobaczyć wozek i znowu zdania sa podzielone co do materacyka. Babeczka powiedziala ze kupic nowy trzeba ale robalami sie nie przejmowac bo w kazdym materacu ich przeciez nie ma. Ona dwie corki na tych matacykach gryka-kokos wychowala i zadnych robali nie bylo.poza tym to co napisane w necie dzielic przez 2 bo inaczej mozna zwariowac.
Co do wakacji mamy plan w sierpniu skoczyc na tydzien na mazury.Tym razem kwatery bo co roku bierzemy nasza Haline czyli przyczepe campingowa i gdzie nas wywiezie tam spedzamy wakacje. W tym roku wszystko sie zmieni :-) koniec beztroskiego zycia ;-)

dodam ze laska plaska nic jeszcze nie widac byla bez kurtki no ale karte ciazg miala. Normalnir sie zasmialam i zapytalam ze fajnie ze gratuluje i czy mysli ze ja to sie tak najadlam i mnie wywalilo z obrzarstwa czy co. I ze pani za mna jak widac to tez w ciazy wiec jak chce to ok ale za nami. Walnal karpia i poszedl machac karta ciazy tam dalej w kolejce za ta para co za nami byla
takze my z ta dziewczyna z duzym brzuszkiem co za mna stala to niemrawe przy nim bylysmy