reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita - narobilas mi ochoty na nalesniki. Mniam ☺ moze w tyg zrobie takie z pieczarkami parowka czy kielbaska i tartym zoltym serem, panierowane. Mmm pychotka..i dupa znow urosnie :(

Dziewczyny a macie jakies dobre preparaty na zgage? Bo od dwoch dni mi ciezko wieczorem. Jakby mi w gardle stalo i troche gryzie. To chyba zgaga co? Dzis w nocy meczylam sie prawie godz zanim usnelam

reklama
Kitki mój maz tez stwierdził ze w góry nie ale nad morze to chyba sie wybierzemy ;)

Marzenka mam to samo. Od kiedy mamy swój domek to jak jesteśmy w gościach to tylko marze o swoim łożku ;)
Kitki mi na zgagę tylko pomaga leżenie na lewym boku żadne mleko czy migdały.

Kitki na zgage to słyszałam, ze migdały są dobre i mleko, ale na sobie nie testowalam bo mnie to na szczęście omija póki co. i dokladnie jak ania pisze - lezenie na lewym boku.

dziewczyny jak mam wizytę u położnej na 10:30 i muszę donieść mocz to donieść ten poranny czy późniejszy? tylko ze ja będę w pracy i rano wstaję o 5, będzie ok taki mocz z 5 rano?

Hey. Ja juz w domku, pusto.. Mąż z Ada pojechali na łyżwy. mogę odpocząć w ciszy
Ja mam materac po adzie, gryka - kokos. ale teraz co przeczytałam to już chyba kupie nowy

Milka mi zostało tylko 5 dni urlopu do kwietnia, i nie mogę wziąść urlop z puli który zaczynam od nowego roku podatkowego ( u nas to kwiecień) . Dopiero gdy będę wracać z macierzyńskiego wykorzystam Bodajże 40 dni, więc zamiast wracać w styczniu wrócę gdzieś na początku marca.

My na wakacje to chyba tylko do pl, będziemy remontować cały dom, wiec kasy nie będzie i czasu też. co roku latamy w ciepłe kraje, cóż polecimy za rok.mamy nawet plan żeby dzieci u babci w pl zostawić i zaszaleć we dwójkę.

reklama
Kurczę... Dobrze że jestem na tym forum bo ja przeciez nic nie wiem. Chyba pójdę za waszymi radami i faktycznie kupię nowy materac. A teściowej nic nie powiem, bo ona to zaraz by sie obrazila.
Kolorki pięknie dobrane do pokoiku. Tez chcę coś prostego i ładnego bez zadnego wymyslania:)
A co do moich wakacji to nie planuję jeszcze bo w tym roku napewno będę musiała pojsc na praktyki studenckie więc juz jeden miesiąc odpada :/ a po za tym to wszystko będzie zależało od finansów ;)
Z materacykiem dla mnie jest jak z bielizna :-) nic nie mów, zeby sie nie obrazila i kup nowy.Ja tak robie bo moja tesciowka tez ma inne zdanie ode mnie ;-) tez mialam dostac caly zestaw ale sa dla mnie rzeczy ktore muszą być nowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry