Tusia serduszko bije będzie dobrze! Kciuki już zaciśnięte na za tydzień

Ja się dziś wyczekałam u tego lekarza więc dopiero się za zupę zabrałam bo też mam taką ochotę mega na pomidorową zupę że choćby na wieczór ale musi być

A teraz sobie zrobiłam gorące kakao takie ciemne, prawdziwe mmm u was mrozy to tym bardziej polecam
Rsz ładny ten domek.
Mi się kiedyś podobały tak jak wam parterowe ale z drugiej strony
schauma ma rację oszczędniej w utrzymaniu wychodzą piętrowe. My na razie w mieszkaniu i to wynajmowanym... dobrze mi się mieszka nie narzekam, mniej sprzątania, domku też nie musiałabym mieć dużego ale za ogródek oddałabym dużo

I moi rodzice i u męża mieli dom z ogrodem więc od tego ciężko mi odwyknąć że nie mam możliwości wyjść sobie rano na kawkę jeszcze w piżamie jeśli tylko mam ochotę

Czy na luzie wypuścić dziecko kiedy np gotuję obiad. Tu muszę już nas wyszykować, wszystko powyłączać, pozamykać i dopiero wychodzimy. W DE najwięcej jest małych domków parterowych w szeregówkach i takie są też najtańsze także choćby taki chciałabym mieć byle by z ogródkiem właśnie

Jak tylko dostaniemy kredyt to kupimy bo tak czy tak czynsz musimy płacić więc to nieduża różnica.