ja juz po wizycie u położnej

mocz w porządku, ciśnienie super, posłuchała serduszka małego i umówiła na za 3 tygodnie na pobranie krwi i mierzenie brzuszka. poza tym namawiala mnie na szczepienie na grypę- znowu i jeszcze na coś, jakaś szczepionka co przenika do dzidzi przez łożysko i chroni dziecko po urodzeniu. nazwę napiszę wam jak wrócę z pracy bo dostalam 2 godziny platnej przepustki na wizytę i musiałam tu wrócić na godzinę. na grypę ma pewno nie chcę się szczepi, a slyszalyscie o tej drugiej moze?
co do własnego domku to my juz mamy, ale jeszcze go remontujemy bo zmieniamy układ pomieszczeń na piętrze, ogólnie generalny remont robimy. w tym miesiącu już się wnosimy, będzie zrobiona tylko góra, lazienka w stanie surowym, dół istne burdello ale wnosimy się

remont na pewno będzie trwał jeszcze ten rok, no może trochę krócej, wiadomo ze to jest masakra, tym bardziej z noworodkiem, ale grunt ze to własne

co do metrażu to wy macie wielkie domy, my kupiliśmy malutki salon, kuchnia, 3 sypialnie, łazienka, przedpokój i ma 90m kw. nie ogarnelabym większego.
Mada świetnie, ze jesteś juz w domku!!

jak się czujesz?
kasiunia super, ze Ty juz na swoim

a jakie kolory wybraliście do domu?