reklama

Kwietniowe mamy 2016

Chyba nasi mężowie sa podobni :D ja juz się boje bo przed nami za kilkanaście dni wybor farb do mieszkania, a mój mąż nigdy nie zrozumie, ze do małego pokoju lepszy jasny ;)

Fenika a co Ty za meble chcialas kupować w Ikei? Ja tez się przymierzam do zakupu do pokoju starszej córki...

reklama
Martita właśnie nic niezwykłego. Na fotel i szafę byłam zdecydowana i jedno i drugie niedostępne i nie wiadomo kiedy będzie a jak będzie to pojedyncze sztuki. .. A to nie są żadne limitowane serie tylko takie produkty co od zawsze tam są

to mój z kolei daje mi wolną rękę w wybieraniu rzeczy do domu, mebli, paneli, kolorów, wszystkiego. on tylko wybiera te budowlane rzeczy, o których z kolei ja nie mam pojęcia, moją sprawą jest ta przyjemniejsza część :D
jak tak teraz myślę to w sumie ja wybralam nam dosłownie wszystko :szok:

Aniabuu przesadzaja u was ze co 6tyg
Schauma też mam tak samo dużo rzeczy po córci mam :-) kurcze szkoda ze złamana oby szybko się wszystko poprawiło.
Mała super ze do domku :-D
Alunia super ze wszystko ok :-)
Rsz piękny domek
Tusia trzymam mocno :-*

Co do bólu pleców to mnie bardzo bolą. Co do domku to ja wolę mieszkania ;-) co do wizyty dzisiejszej wszystko ok, badanie i na fotelu i usg, córcia ma już 1074 g duża już jest :-D dokładniej opisalam w wątku z wizytami :-) następna wizyta za 4 tyg wyjątkowo bo gin ma urlop a ja się stresowalam;-) później już mam co 3 tyg :-) no i u mnie jest śniegu troszkę córcia jest szczęśliwa nawet na sankach byliśmy :-D

Martita mam taką możliwość niby, ale pani z obsługi powiedziała ze są takie problemy z dostępnością ze sie rozejdą te meble w mig i lepiej o poranku dzwonić bo będą wiedzieć wcześniej niz na stronie. I jeśli są to biec od razu. Właśnie ten fakt konieczności "czatowania" mnie zirytował. Zresztą ja dziś w ogóle mam jakąś huśtawkę nastrojów i w sumie ciesze się ze się przy pani z obsługi nie rozplakalam ;)

Klaudyna a masz możliwość skorzystania z porady fizjoterapeuty albo instruktora gimnastyki dla kobiet w ciąży? Ja się kiedyś tu zaliłam ze bardzo mnie bolą plecy i naprawdę było tragicznie ale gimnastyka pod okiem specjalisty pomogła naprawdę znacząco

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry